I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Veckans MP3 + Videopremiär] Lågbudgetfunk feat. Dirty Jens – Aha aha, okej okej ...

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2011-07-21 01:34

[Veckans MP3 + Videopremiär] Lågbudgetfunk feat. Dirty Jens – Aha aha, okej okej ...

Från Whoa-bloggen:

Lågbudgetfunk blir till då Simon Soold samarbetar med det lösa kollektiv vars grund sattes i gymnasiet. Rakt Av, Antonia Vai, Lowice, Oliver Def & Bjarne B och “Bandet utan namn”, som backar duon live, gick nämligen till stora delar i samma klass.

Bjarne B känner de flesta av er nog igen vid det här laget. Han låg som bekant bakom det officiella Whoa-mixtapet 10-årsjubileum like Whoa! i höstas och finns även med i gruppen Sjukstugan, som släppte låten Frånvarande/Närvarande här på bloggen i våras. Även Dirty Jens, som gästar på denna låt, rappar vanligtvis i just Sjukstugan.

Aha aha, okej okej… började med att Dirty Jens vaknade på en soffa i Solna en varm sommarmorgon i juli efter en hård kväll. Simon spelade lite nya beats för Jens och de hittade snabbt rätt. Ett smutsigt, sparsmakat och rått discobeat valdes ut och lite snuskig rap följde. Efter ett besök av Tom Hallin från “Bandet utan namn” så var slutligen låten färdig.

Nu får ni Aha aha, okej okej… som veckans mp3 och som om det inte vore nog, bjuds även på premiären av den tillhörande videon.

Mediaspelare och länk för nedladdning hittar du på Whoa-bloggen.



Musiken/videon är en Lågbudgetfunkproduktion, mixad/redigerad av Simon Soold. Text och rap av Dirty Jens och Smutsiga Simon.

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!