I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Audio] Parham & VIC feat. noname, Rami - Olika REMIX

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2011-08-24 04:16

[Audio] Parham & VIC feat. noname, Rami - Olika REMIX



Info saxat från youtube!

"Nästa singel från samlingsskivan är en exklusiv remix på låten "Olika", anordnad av Hooligan Swag Records. Man har sammanfört göteborgs egna Parham & VIC med Rami och gruppen Noname (Poe & Sadge).

Producerad av: Andreas Löfgren
Lyrics: Vic Vem, Poe, Parham P & Sadge.
Remix arrangerad av: Kamran "KAM" Tanha
_________________________________________________
En samlingsskiva släpps väldigt snart där talanger från Angered/göteborg sammarbetat med mer etablerade producenter och rappare. Projektet föddes på Rosa Huset i Lövgärdet och har pådrivits av Bilda Väst & KAM. Ett projekt som endast skulle omfatta Angered slutade upp med att nå till Malmö/Rosengård. Produktionen har Pappi Productions & KAM skött för det mesta, men annars hittas även Noodlebreak, KidsOnDmt och Alibi som ansvariga för några beats.

Tack till alla som har varit med och skapat det här! Hiphopverksamheten i Angered har livats upp en hel del tack vare ert ambitiösa och måldmedvetna inställning. Vi på HSR och Bilda Väst är säkra på att detta kommer att smitta av sig. This is just a beginning of a journey."


noname - "Runt solen" ute snart!