I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Video] Mofeta & Jerre - Väderleksrapport live i TV4 Nyhetsmorgon

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2011-12-07 15:43

[Video] Mofeta & Jerre - Väderleksrapport live i TV4 Nyhetsmorgon

http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyhetsmorgon?title=mofeta_och_jerre_framfor_laten_vaderleksrapport&videoid=2110557

Skivan släpps idag! Snart på iTunes och Spotify, finns att köpa på Bengans redan nu.

Här några av recensionerna:

Kulturbloggen: 5/5 – ”Årets bästa hiphop”

Värmlands Folkblad 4/5 – ”Briljanter och Smaragder är en fantastisk skiva i all sin enkelhet. Tempot är nedskurvat, rappen tajt, arrangemangen håller världsklass. Jag vågar påstå att den här skivan är en av de bättre inom den svenska hiphop-genren som släppts i år.”

Whoa.nu: 4/5 – ”När många rappares verser ofta upplevs som tillägg till beatet eller transportsträckor fram till refrängen, går Mofetas texter i regel åt motsatt håll. Ofta är hans textförfattande så pass genomarbetat och finurligt att man fortsätter att upptäcka smarta liknelser, jämförelser och ordval även långt efter premiärlyssningen.”

Corren.se: 4/5 - ”Säger något vettigt och snyggt”

Gaffa: 4/6 – ”Jerres många instrument, melodier och sång får breda ut sig ordentligt och landa i jammande, och funken i botten av produktionerna får de långsamma spåren att svänga. Mofeta har aldrig levererat så personliga låttexter och tar tid på sig att i varje låt berätta en historia och måla bilder, vilket gör varje spår till ett eget kapitel.”

DN: 3/5 - ”Mofetas rap har blivit mer koncis och driven, refrängerna tydligare, den sköna, men något enformiga, funklunken har både effektiviserats och blandats upp.”

www.mofetajerre.se