I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Whoa Netplay] Chipchoppin – Fuck Your Mixtape Mixtape Vol. 4

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2011-12-25 12:08

[Whoa Netplay] Chipchoppin – Fuck Your Mixtape Mixtape Vol. 4



Från Whoa-bloggen:

Vi är idag stolta att kunna presentera den fjärde releasen i Chipchoppins mixtape-serie, som samlar studio-sessions och blandas med tracks som inte gjort sin rätt på andra officiella släpp. FYMM4 är snäppet vassare än sin föregångare och visar hur killarnas inspiration har manifesterat sig själv det gångna året även om enstaka spår är inspelade under andra halvan av 2010.

Grundtanken med FYMM-serien är att visa upp mångsidighet i en blandning av arrogans och allvar på ett sätt som man ogärna gör i albumform. Det ger tapets MC’s och producenter en frihet att experimentera och improvisera men också en chans att utveckla den typen av sound vi länge varit bekanta med.

Gillar du detta lika mycket som vi gör? Glöm i så fall inte heller bort att kolla in singeln Divine Justice (som släpptes i höstas) och håll utkik efter den kommande fullängdsvinylen Project Bluebeam, vilken släpps under det första kvartalet 2012.

FÖR LÅTLISTA OCH NEDLADDNING, GÅ IN PÅ WHOA-BLOGGEN HÄR

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!