I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Whoa Netplay & Videpremiär] Diggi Dave - På väg hem mixtape

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2012-02-23 07:20

[Whoa Netplay & Videpremiär] Diggi Dave - På väg hem mixtape



Från Whoa-bloggen:

För ganska exakt ett år sedan släppte Skogåsrapparen Diggi Dave från Bara Sådär-konstellationen En gitti citti bror mixtape, som senare följdes av ett remixtape producerat av Marus från Lidköping. Vid sidan av uppmärksamhet i Kingsize Magazine och En kärleksattack på svensk hiphop (Sveriges Radio), hördes han också på bland annat Toffers Hur går det med musiken mixtape och Oliver Def & Bjarne Bs Stockholm Jumanji mixtape.

Nu, år 2012, följer artisten upp fjolåret med På väg hem mixtape i väntan på det kommande albumet. Smakprovet Slirigt med Toffer & Figginess, som hade sin premiär här hos oss i tisdags, har ni redan hört. Idag blir det så även dags för resten av materialet, med ytterligare tunga gäster som exempelvis Acke, Nicko Mack och Mächy. Som om det inte vore nog passar vi även på och bjuder på videopremiären av nya singeln Tuggarliv med SvartVitt & Don Hoan!


FÖR LÅTLISTA OCH NEDLADDNING, GÅ IN PÅ WHOA-BLOGGEN HÄR



Relaterade länkar och information:
http://www.twitter.com/diggidave
http://www.facebook.com/diggidave
http://www.diggidave.blogspot.com
http://Molly Abrahamsens blogg (som gjort covern)

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!