I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Audio] Whoa presenterar: Exklusiv mp3: Trainspotters – RUN UME (Hands Remix) feat. Sci-Fi

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2012-02-29 21:05

[Audio] Whoa presenterar: Exklusiv mp3: Trainspotters – RUN UME (Hands Remix) feat. Sci-Fi



Från Whoa-bloggen:

Trainspotters album Dirty North hade inte bara ett av 2010 års snyggaste omslag, det var också ett av de i särklass bättre släppen (som du fortfarande kan ladda hem gratis i vårt netplay-arkiv). Som om det inte räckte stod gruppen och deras Random Bastards även för en väldigt clean video till titelspåret Dirty North, med många vackra och sköna miljöer från norra Norrland.

Nu är duon aktuell här på Whoa igen med ett exklusivt bidrag, i form av en remix på spåret RUN UME från det tidigare nämnda albumet. En produktion signerad Hands där radarpartnern Sci-Fi dessutom passar på och gästar verbalt. I låten rappar Rewind och George Kaplan om sin hemstad Umeå medan Sci-Fi ger sin syn på sitt Stockholm.

Hands har, som många av er vet, hållit på länge med musiken. Den som följer den här bloggen känner bland annat igen honom från Guldgruvan (kolla in Basic Map Over A Dead Hands Pattern m.m. här!) men han har länge även hängt och samarbetat med Trainspotters, kolla exempelvis in Breakthrough 12?an från 2007.




Besök Whoa-bloggen för att LADDA NER låten

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!