I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Whoa Netplay] Sabotage vs Nevahmind – Dubbelmord

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2012-03-09 22:19

[Whoa Netplay] Sabotage vs Nevahmind – Dubbelmord



Från Whoa-bloggen:

Under mars månad 2010 släppte vi Sabotages debutalbum exklusivt här på Whoa. Ett och ett halvt år senare delade vi sedan med oss av producenten Nevahminds samarbete med Bildspråk den Tyngre på samma sätt. Båda skivorna hyllades för sina kvalitativa spår och nu har det äntligen blivit dags för ännu mer av den varan. Låt oss presentera Sabotage vs Nevahmind – Dubbelmord!

Sabotage introducerades för Nevahmind sommaren 2011 genom Uffe Bengtsson, efter att Nevahmind hört flera av Sabotages låtar med den amerikanske undergroundrapparen Beast 1333. Det dröjde inte länge innan ett beat skickades över från Nevahmind till den battlande Skånerapparen och kort senare stod resultatet klart i form av låten Dubbelmord. Därefter följde även den djupa låten I mitt inre som en kontrast till den hårda och aggressiva tonen på den förstnämnda skapelsen.

Idag, en höst och en vinter senare, har samarbetet burit frukt rejält. Vad som från början var tänkt som en 4-spårig EP blev istället till en imponerande fullängdare. 10 låtar utan gästartister, med rap från Sabotage och produktioner & mixning från Nevahmind.


FÖR LÅTLISTA OCH NEDLADDNING, GÅ IN PÅ WHOA-BLOGGEN HÄR



Relaterade länkar och information:
http://facebook.com/dubbelmord
http://nevahmind.net
http://sabotage.nu
http://templarsofhiphop.com
http://wakeuprecords.se

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!