I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Whoa Netplay] Almost Good – Varghunger

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2012-03-24 20:09

[Whoa Netplay] Almost Good – Varghunger



Från Whoa-bloggen:

Det är drygt ett år sedan den Stockholmsbaserade Almost Good-klicken med medlemmarna Storhets, Helno, Kid Colt, Nicko Mack & Dubblaa släppte Det tappade arkivet här på Whoa. Efter släppet började gruppen arbeta på nästa projekt omgående, Varghunger. Det utlovades tätare samarbete med lite färre producenter som fick bli GazREAL och Icetail, som står för 90% av beatsen på detta släpp. Grabbarna sammansvetsar hårda, djupa verser med relatering till vardagen över fylliga beats med avsikt för avtryck.

Varghunger har två gäster, Shazaam och Dado Sabali, varav den sistnämnde är ett väldigt färskt namn som kan höras mer på tapet iNSTRUMENTALiTY med Flow For Keeps, en “undergrupp” i Almost Good som består av Storhets, Helno och Dado Sabali. Almost Good är idag ganska “spridda” både på ett geografiskt och musikaliskt sätt vilket medför att nästa projekt tillsammans kan komma att innehålla precis vad som helst. Vad detta blir och hur det tar form återstår att se. Tills dess, pumpa och sprid!


FÖR LÅTLISTA OCH NEDLADDNING, GÅ IN PÅ WHOA-BLOGGEN HÄR


Relaterade länkar och information:
http://www.facebook.com/AlmostGoodmusic
http://www.youtube.com/user/AlmostGoodMusic
http://soundcloud.com/mrcolt
http://www.facebook.com/pages/Dubblaa/159678557478022
http://www.facebook.com/pages/Nicko-Mack/238494553536

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!