I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Audio] Exklusiv mp3: By Any Means feat. Trainspotters - Rules to the Game

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2012-04-18 15:08

[Audio] Exklusiv mp3: By Any Means feat. Trainspotters - Rules to the Game



Saxat från Whoa-bloggen:

Producentduon By Any Means (BAM) från Lund, bestående av Simon Talevski och Tony Jansson, har under ett års tid jobbat hårt och haft många järn i elden. Deras karriär började som producenter till F.S & Matilda och de har sedan dess jobbat med bl.a O-Hund & Ante, Chris P och J Da Philosopher. Utöver sina musikproduktioner håller de även på och filmar/regisserar musikvideos, och håller i skrivande stund på och jobbar med musikvideor till både O-Hund & Ante och Chris P.

Det var BAM som bokade Trainspotters till Mejeriet i Lund i januari och de lärde då känna Erk & Kap från Trainspotters tillräckligt bra för att få dem att lägga verser på tracks till det kommande mixtapet By Any Means, som är tänkt att släppas någon gång under sommaren 2012. Mixtapet kommer innehålla ännu en låt med Trainspotters, och även gäster som bl.a. S.T.I.C.S., P.J. och J Da Philosopher.

Nu släpper BAM sin första singel Rules to the Game som gästas av just Erk från Trainspotters!


Klicka här för att komma till inlägget och ladda ner låten!

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.