I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Audio] Whoa presenterar: Exklusiv mp3: DenApa ft. Yde & Tobbe – Andas

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2012-07-29 23:36

[Audio] Whoa presenterar: Exklusiv mp3: DenApa ft. Yde & Tobbe – Andas



Från Whoa-bloggen:

DenApa är en 21-årig producent hemmahörande i Göteborg. Bakom sig har han solosläppen Chemäyne från 2009 och beat-tapet Sky Is Blo som släpptes i februari i år. DenApa utgör även 50% av beatmakarduon Ulan Pandor, vilket är ett samarbete med vännen Cirkas. 2010 släpptes ett gemensamt mixtape vid namn Kickin’ Some Knowledge.

Nu släpper han den första singeln från det kommande tapet Bakom spakarna genom oss på Whoa Låten heter Andas och gästas av de Södertäljebaserade rapparna Yde & Tobbe (som tidigare i år släppte låten Entusiast & idiot tillsammans med Budji här på Whoa). Andas handlar kort och gott om att släppa alla bekymmer för en sekund eller två, glömma bort dåtid och framtid och bli ett med nuet.

Bakom spakarna genomsyras av DenApas sedvanliga sansade och tillbakalutade sound och förväntas nå allmänheten till slutet av sommaren/hösten.

Illustrationen till låten är skapad av Oktay Kung, och ni hittar honom här på Whoa under användarnamnet otk.




Besök Whoa-bloggen för att ladda ner låten

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!