I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Video] Sling & Imchi - 9.5

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2012-10-28 23:43

[Video] Sling & Imchi - 9.5Saxat från Whoa-bloggen:

Duon Sling & Imchi har vi skrivit om tidigare här på Whoa, och de är i undertecknads ögon en av de mest prominenta rapgrupperna i Sverige just nu. De har under relativt kort tid lyckats skapa en ständigt växande följarskara på den svenska underground-hiphopscenen. Nu släpper de musikvideon och låten 9.5.

När vi pratar med producenten Imchi om släppet säger han att
"- Låten handlar om att kämpa på med det man brinner för. Att har man en passion så kommer man alltid hålla på med det även fast det ibland känns jävligt hopplöst när folk omkring en lyckas och man själv är kvar på samma ställe. Ibland vill man bara skita i det men man vet att man skulle må dåligt om man inte håller på med musik.

Både jag och Egil (Sling) har såklart en dröm som alla andra om att man ska lyckas på något vis med det man brinner för. Vem skulle liksom inte vilja jobba med sin dröm? Men samtidigt blir man ibland trött på att kämpa och pumpa in pengar i något man inte alls vet om man kommer att få något tillbaka på. Men man kan inte vara utan det."


Klicka här för att komma till inlägget:

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2012-10-29 11:01
Tyckte först att det kändes lite fattigt, men efterhand som jag kom in i låten blev det ganska alright!
Rappare

2012-11-01 17:37
Ni växer hela tiden! Det känns mer och mer självsäkert hela tiden. Bra jobbat!
Det enda jag skulle vilja se nåt nytt av är videos. Inte bara streetvideos utan kanske nåt tydligare tema som genomsyrar en video typ... i donno, fett iaf!
Vi får göra nåt ihop snart, det var längesen nu!

Bless // Gemini
Music makes me feel...