I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Whoa Netplay] Kryptonite & Spakur - Dubbel dos + Videopremiär av "Ombytta könsroller"

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2013-01-30 02:51

[Whoa Netplay] Kryptonite & Spakur - Dubbel dos + Videopremiär av "Ombytta könsroller"

Från Whoa-bloggen:

Sedan albumet Lördagen den 14:e som släpptes 2008 via labeln Kafkaotiska Inspelningar har Spakur hunnit få ut en rad nätreleaser och lösa låtar på YouTube och den egna hemsidan spakur.se. Det senaste sammanhängande släppet var Whoa-netplayen Tag oss till er ledare tillsammans med Kung Henry, som släpptes inför riksdagsvalet 2010, på vilken två av spåren också ackompanjerades av Kryptonite.

Kryptonite själv har hunnit med en hel del, bland annat som beatmakare till så vitt skilda artister som Simon G, Kung Henry och Organismen och han fick många nya lyssnare med duon Mina Vänner som 2010 debuterade med singeln Inte kär och de har sedan dess fortsatt släppa mycket uppskattade låtar.

Nu är det dags för Spakur och Kryptonite att släppa låtar tillsammans igen, den här gången i form av en skiva vid namn Dubbel dos. Skivan är mixad och mastrad av DJ Lo-kut och utöver Spakur och Kryptonite greppas även micken av Aggro aka Hannes Hopf från Göteborg.


FÖR LÅTLISTA OCH NEDLADDNING, GÅ IN PÅ WHOA-BLOGGEN HÄR

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!