I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Audio] Livsnjut-huset: rå tape 2011 ft. Erk, Kap, Chefen (Trainspotters) mfl.

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2013-03-22 01:12

[Audio] Livsnjut-huset: rå tape 2011 ft. Erk, Kap, Chefen (Trainspotters) mfl.

Hej rap Sverige!

Om ni någonsin hört talas om Livsnjut crewet så är det förmodligen inom snowboard sammanhang. Men vad många inte känner till är människosamlingen också innehåller rap talang. Två erfarna MC's och andra med nyfunnen inspiration.

Under 2011 så bodde vi på Gardeveien 2 i Oslo, och jobbade nästan alla på samma lager avdelning. Kul på jobbet med andra ord :) Under tiden på lagret lärde vi känna en Jamaican som också pysslade med musik. En dag så fick Damien (Damo) Mills som han heter en röd matta som var till övers från jobbet. Vi hade snackat om att bygga ett bås eftersom vi hade en mic. Och snäll som han är så tog han med sig mattan och kom över. Vi klippte ut ett tak av mattan och började bygget. 4 timmar senare, efter att ha funnit en lampa och diverse skrot i en container utanför huset och ett antal skotch tejp rullar, så såg vårat bås dagens ljus. Allt var för att ha skoj. Scotch tejp höll ihop skiten, totalt. Raw shit.

Så under årets gång så spelades en hel del tracks in. Folk kom och gick. Det blev mest sessions men också några "hela" tracks.

Vi hade tänkt sätta ihop nått litet tejp men det rann som så mycket annat ut i sanden...

Så, nu 2 år senare har vi fortfarande fått höra att skiten låter okej och borde släppas för allmänheten. Så nu eller aldrig har vi satt ihop det som folk verkar digga. Detta är nått för alla er som gillar ett rått sound direkt från båset och hjärtat.

Det är lite varierande kvalité på tracksen så ge dem alla en chans.

Features: Erk, Kap, Chefen, Leyes teks, JET, Damo Mills mfl.

Enjoy!

http://www.mediafire.com/?u8l7250wf25uim7



(Inlägget ändrat av Oracle 2013-03-25 22:00:35)