I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Whoa Netplay] S. Holmberg - Nu ska vi bli...

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2013-10-27 11:19

[Whoa Netplay] S. Holmberg - Nu ska vi bli...Från Whoa-bloggen:

Det har blivit dags för en ny exklusiv netplay på Whoa. Denna gång med S. Holmberg, som vi hörde senast på albumet Apollo 11 2012. Han berättar:

"Jag är Kenny Barfighter och Sven Holmberg i samma person. Släppet ”Nu ska vi bli…” har dock sin utgångspunkt i någonting annat än verbala förnedringar. Det här är livet och verkligheten som bottnar i en längtan. Det är åldersnoja över att tvingas göra upp med den man har varit och den man har blivit. Jag förmodar att det också finns en underliggande ångest över att tvingas in i framtiden och att man inte kan kontrollera den fullt ut. Min längtan är kluven. Oavsett om du matades med silverskedar eller var tvungen att planka på tåget, blev vald sist på idrotten eller knullade dig genom högstadiet med 320 poäng, har det ingen betydelse nu. Jag är 24 år och världen är hänsynslös. Ingen bryr sig om du inte är redo, om du inte har valt riktning, vi är samma sits likväl. Det är nu vi ska bli.

Jag vill rikta ett särskilt tack till Porta som har producerat alla spår förutom ”Mitt i mitt rum” som är producerat av Simon Olsson. Porta har även mixat samtliga spår förutom ”xx0105? Porta och jag har mastrat låtarna tillsammans. Vill även tacka Gaston för att han gick in och la lite skön, kvalitetsmärkt rap på ett av mina spår. Och sist men inte minst Caroline Björk för omslaget och bannern, sjyst."


LADDA HEM NETPLAYEN VIA WHOA-BLOGGEN

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!