I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Whoa Netplay] Progress Evolution – The Light Above

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2013-11-12 20:52

[Whoa Netplay] Progress Evolution – The Light AboveFrån Whoa-bloggen:

The Light Above är Progress Evolutions tredje release år 2013. Tidigare i år släppte rapparen debutalbumet Dynamics på On-Axis Recordings, med låtar som spelats i radio i såväl Sverige, USA och Kanada. Vi har även tagit del av The Yin Yang E.P med Nag Champa, som släpptes för gratis nedladdning på stillsiblings ent.

Den nya EPn The Light Above släpps exklusivt på Whoa och består av sju spår med varierande ljudbilder. Här följer en närmare presentation/låtlista:

01. Spit Fire - Epn inleds med detta rykande spår, producerat av Blezz från Rusty Label.
02. Young – En collabo över en DJ Shok-instrumental där Progress & Yozie från 5:1 Zulus berättar om de yngre åren och att växa upp.
03. Substance in Abundance – En låt där Progress visar var skåpet ska stå med sitt flow och textförfattning över ett beat producerat av Daryl Donald från Skottland.
04. Drama Free – Ett samarbete mellan Progress & The C.I.T.Y från Muddy Fatique, producerad av Efrik.
05. Dynamics (Survival Sound Remix) – En remix från skivan med samma namn producerad av Survival Sound från Örebro.
06. Cypher One – Ett debutsläpp i form av en cypher med gruppen Da Philosofix bestående av Yozie, A.M & Progress Evolution som kommer att släppa projekt 2014.
07. I Rize, ett bonusspår som avslutar skivan.

Ladda hem netplayen på Whoa-bloggen, klicka här

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!
Rappare

2013-11-21 13:27
Fan, det här var en glad överraskning! Aldrig hört talas om Progress Evolution tidigare men att döma av Youtuban är han ju rätt aktiv, ska definitivt hålla ögonen på honom i framtiden också!
Officially not impressed.