I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Basementality Uppläggningschema / Announcements (Peace & Love m.m)!

Svensk Hiphop - Battles

   

2011-05-22 23:28

Basementality Uppläggningschema / Announcements (Peace & Love m.m)!

På folkets begäran kommer här till slut ett schema för när battle-klippen kommer läggas upp. Inte för att göra en onödig tråd utan för att det inte ska vara några frågetecken och för att min mailbox inte ska fyllas med frågor som hade kunnat undvikas ("fyllas" kanske låter löjligt men det är seriöst jävligt mycket folk som hör av sig).

Emellan dessa datum kommer det dessutom komma upp andra battlerelaterade klipp. Vi har också 3 announcements tillsammans med KOTD som kommer släppas närsomhelst via deras kanal. Samt att Nils m/ Skils & Shazaam kommer battla i nästa BITW (Dont Flop) den 2 Juli.

------------

25 / 5 - DIRTBAG DAN VS HENRY BOWERS

30 / 5 - KALLEBALIK VS KALLE BALIK (NAMNBATTLE)

2 / 6 - SHAZAAM VS TOMMY KNOCKER (1 WEEK NOTICE)

5 / 6 - ARMIN VS BILDSPRÅK

8 / 6 - MANDALATEN VS YDE (1 WEEK NOTICE)

11 / 6 - SPAKUR VS NICKO MACK

15 / 6 - CRUGER / EURGH VS NILS M/ SKILS / SHAZAAM

-----------

Vi har 3 planerade events nu närmsta månaderna...Det första är våra battles på Peace & Love Festivalen där vi kommer ha några riktigt feta battles, bl.a. kommer Simon Gärdenfors göra sin Basementality debut!!
Battlesen kommer ta plats på Framkonst´s scen under torsdagen och fredagen, Exakt tid och plats kommer vi presentera när det närmar sig!

Sen kommer vi ha ett event i Stockholm den 9:e Juli och ett tredje i slutet av månaden i en annan svensk stad som vi presenterar snart!

Tack till alla som stöttar svensk battlescen genom att sprida klippen och maila förslag/idéer/synpunkter till oss. Fortsätt hör av er!
Vi kan även stolt berätta att Dizaster/Okwerdz-battlen nu fått över 100 000 views!!!

Peace