I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Video] The O-Zone Battles: Sabotage vs Michael Crackson

Svensk Hiphop - Battles

   

2011-06-28 22:20

[Video] The O-Zone Battles: Sabotage vs Michael Crackson



Var hälsade! Nu sätter vi igång släpperiet från vårt senaste event på riktigt! Först ut är battlen mellan Sabotage och Michael Crackson! Kan direkt inflika ett big up till båda för att de ställde upp på så kort varsel.

Kan vara viktigt att upplysa er om förändringarna i domarsystemet. Denna gången kan inte domarna rösta OT, det här för att minska risken att domarna röstar på OT bara för sakens skull. Det utesluter däremot inte chansen att battlen går över till OT, om båda rappare får lika många röster så får de ha en sista avgörande rond som i sin tur döms av ett ojämt antal domare.

Vi vill tacka alla delaktiga för en minnesvärd kväll! Extra props till Dirty Gorilla för sponsringen, Timor Mangal för editeringen av filmerna och Oscar Alvarez som fick rycka in som kameraman!

The O-Zone Battles är en battleliga i samarbete med Dubcnn, Digital Dirt och Whoa. Supporta O-Zone rörelsen - Prenumerera på vår Youtubekanal, gå mer i vår Facebookgrupp och följ oss på hemsidan! Det må hända att en O-Zone Twitter dyker upp inom en snar framtid.


www.dirtygorilla.se
www.dubcnn.se
www.whoa.nu
www.kulturmejeriet.se
www.medborgarskolan.se
www.theozonebattles.com


/The O-Zone Crew

www.theozonebattles.com

Sugen på att delta? Ladda ner anmälningsblanketten på hemsidan och skicka till [email protected]