I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Video] The O-Zone Battles: Jimmy Pistol vs Martin Zamora

Svensk Hiphop - Battles

   

2011-07-14 21:22

[Video] The O-Zone Battles: Jimmy Pistol vs Martin ZamoraBOOM, BACK AT IT AGAIN!! Jag säger det istället för Saleh då han inte kunde göra det själv (ni kommer snart förstå varför). Förbered er för saftkoncentrat, det här är battlen mellan Jimmy Pistol och Martin Zamora! Enligt överenskommelse mellan rapparna så är denna battle utan övertid. Jimmy Pistol kommer vara aktuell med sin platta under hösten, se till att jacka när det släpps!

Till skillnad från våra förra battles från samma event så är Dirty Gorilla officiella sponsorer till just den här battlen. Dirty Gorilla är en streetwearbutik med exklusiva plagg som ni hittar på WWW.DIRTYGORILLA.SE! Peep it up!

The O-Zone är ett arrangemang i samarbete med Dubcnn, Digital Dirt och Whoa. Stort tack till våra sponsorer Dirty Gorilla och Medborgarskolan. Glöm inte att följa oss på YouTube och Facebook!

www.dirtygorilla.se
www.dubcnn.se
www.whoa.nu
www.kulturmejeriet.se
www.medborgarskolan.se
www.theozonebattles.com

/The O-Zone crew

www.theozonebattles.com

Sugen på att delta? Ladda ner anmälningsblanketten på hemsidan och skicka till [email protected]