I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Video Battle] The O-Zone Battles: Vendetta Fundraiser - Spakur vs Hyper

Svensk Hiphop - Battles

   

2012-06-14 18:51

[Video Battle] The O-Zone Battles: Vendetta Fundraiser - Spakur vs Hyper

Den 3 mars 2012 höll The O-Zone i ett evenemang med syfte att samla in pengar till Sveriges största rapbattle-turnering: Vendetta. Där 16 av Sveriges främsta battleemcees tävlar om titeln som Vendetta mästare. Kvällen innehöll battlare som Crome, PJ, Pikku, Kenny Barfighter och Revolver bland annat. Med uppträdanden från O Hund & Ante, Jimmy Pistol och Mr Cool.

Så kvällens tredje battle är här:Glöm inte Vendetta i slutet av månaden:Hooka era biljetter innan de tar slut!

//The O-Zone

www.theozonebattles.com

Sugen på att delta? Ladda ner anmälningsblanketten på hemsidan och skicka till [email protected]
Poet

2012-06-14 19:38
Vad säger Hyper i slutet av "Osvensk Tiger har DAMP"-raden?
Jag har ätit pannkaka!

2012-06-14 19:52
någonting i liknande med att jag trodde man redan hade läger i Polen för sådant

syftar på koncentrationsläger

damp = koncentrationssvårigheter
Poet

2012-06-14 20:22
Jag är döv, inte okunnig. Tack.
Jag har ätit pannkaka!

2012-06-14 21:00
Grym battle, långt över förväntan faktiskt!

Hyper har steppat upp som FAN, blev nästan förvånad över hur bra han var.

Dimorf Metriks liknelse med Spakur och kaffekvarnen haha, kan faktiskt hålla med lite. Sjukt bra textförfattare men saknar det där "lilla extra" när det kommer till dissar.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.
Moderator

2012-06-14 21:35
Jag tycker faktiskt Spakur borde ha vunnit den här, möjligtvis vinst till Hyper pga Spakurs bortfamlande av sin sista rond. Bra battle överlag.
Nu när whoa till slut ska lägga ned kan det vara dags att sammanfatta allt jag har lärt mig här genom åren: WORD! på Misery_chick
Admin

2012-06-14 21:38
Haha. Spakur öppnade med en kul rond. Hypers Spakur-imitation var ju en killer. Fet battle overall. Alltid lika kul att se Jimmy le också.
 

2012-06-14 22:21
damp = koncentrationssvårigheter


Nä, och har inte varit på väldigt länge (eftersom Gillberg tvingades rebuca sin slasktratts diagnos, DAMP var något Gillberg hittade på med DCD (developmental perception disorder) som grund, och är knutet till perception och MOTORIK.

Förvånar mig inte att dom där tappade halvaporna försöker komma undan med dylik ignorant skit dock.
 

2012-06-15 11:21
Fet battle från båda håll. Jämnaste på länge. Tycker dom har varsin rond solklart, Hyper första och Spakur andra, tredje är mycket jämn.

DAMP = Deficits in Attention, Motor control and Perception
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2012-06-15 13:09
hahahaha mina favoriter va hypers stockholmsknarkarimitation samt hela min första rond. dimorf ska få för kaffekvarn
Ridå
Poet

2012-06-15 16:23
Blev förvånad över domslutet, men så kan det gå.
 

2012-06-15 17:10
Tycker inte alls Hyper var bra. Halvstammar och snubblar över orden på sina usla rim med helkonstiga meningsbyggnader, och verkar allmänt lite för nervös för att sätta skämten. Enda anledningen jag kan se att ge vinsten till Hyper är att Spakur inte klarar att knäcka en kille som ser ut som om han jobbar i kassan på biltema.
http://soundcloud.com/80scrackpolo

2012-06-15 18:35
DAMP = Deficits in Attention, Motor control and Perception


Läs avhandlingarna som Gillberg publicerade så kommer du se att det handlade om att skapa en hållbar diagnos för den gamla förlegade DCD som var en av ett 10-15 st som skapades i och med det att MBD äntligen togs bort i mitten av 80-talet.

Övriga världen vägrade dock acceptera grunderna som Gillberg presenterade för denna diagnosen (eftersom ADHD/ADHD-PI redan innefattar detta), vilket gjorde att Gillberg tvingades rebuca denna diagnos och den har inte används på iallafall 15år inom psykatrin, och står ej att finna som diagnos i varken ICD-10 eller DSM.

Det existerar idag endast som SKÄLLSORD för bortkommna flöjtar som du själv, du vet lite som hur du säkert också försöker bruka cp som skällsord.

Och grunden (MAJORITETEN av alla kriterier som krävdes för att få en DAMP diagnos enl Gillberg var PERCEPTION och MOTORIK relaterade)

Så förslagsvis och från botten av mitt hjärta, ta och stäng igen käften din nu.
 

2012-06-15 19:04
kan du sluta brb. Gå hem från jobbet
http://soundcloud.com/80scrackpolo

2012-06-15 21:58
Kära Brb! På vilket sätt är det relevant i detta sammanhanget att "damp" är förlegat som diagnos inom psykiatrin? Oavsett så innefattar begreppet koncentrationssvårigheter i allra högsta grad och alltså funkar raden i fråga hur bra som helst.

Du verkar besitta stor kunskap inom området, vilket jag respekterar, men sålänge som det inte är relevant så kan du väl vara så vänlig att bespara oss ditt sedvanliga CP-DAMPANDE.

Dessutom är du inte konsekvent för fem öre. För jag antar att du med "halvapor" inte syftar på faktiska primatarter som exempelvis lemurer och lorier. Ska jag behöva ge dig en uppläxning inom fauna?


R-man Skrotum "The rapping rap-man" Rapp-Stierna. Utbildad Master of Ceromony (som resten av R.I.S) på Värnhems MC skola, inriktning Beefing och Gangster Rapping. Examenarbetet var dock ett 15 miljoner-stavigt rim på Brott och Straff som totalsågade Dostojevskis hela karriär och samtliga verk.

2012-06-16 00:37
RmanSkrotumRapp skrev:


Dessutom är du inte konsekvent för fem öre. För jag antar att du med "halvapor" inte syftar på faktiska primatarter som exempelvis lemurer och lorier. Ska jag behöva ge dig en uppläxning inom fauna?


haha ägd brb, hur känns det ditt dampiga cancerbarn?

fattar inte varför whoa inte bannar eller åtminstone varnar killen, visst det kanske skulle gå mot deras policy eller nåt men vafan det är så jävla uppenbart killen postar ju bara negativ/irrelevant skit och tillför dålig stämning, går det inte att göra undantag, moderator? seriös fråga

2012-06-16 00:51
Dessutom

Den är helt irrelevant eftersom den aldrig ens brukades, den printades varken i DSM eller ICD-10 som är dom manualer som psykiatrin använder sig av, och det är fortfarande en påbyggnad av DCD, och det är PERCEPTION och MOTORIK svårigheter som är grundläggande för att någon sådan "diagnos" skulle kunna ställas om diagnosen nu hade godkänts på internationell nivå.

Det är ett nonsens begrepp som ni har wikipediat fram, något ni hört som slangords begrepp för personer under din skoltid "dampbarn" utan att någonsin (BEVISLIGEN) förstå dess innebörd. Diagnosen idag EXISTERAR inte förstår du vad det betyder?, människor i sverige som fick denna stämplad (under en period på mindre än 4år I BÖRJAN AV 90-talet) har idag fått den borttagen och antingen har dom ADHD/ADHD-PI eller DCD diagnoser.

Att ni inte börjar försöka bruka MBD när ni ändå håller på, du vet att wikipedia är en databas va där vem som helst kan göra ändringar? (i stort sett), kanske skall lära er bruka vettiga källor istället för en slasktratt och vitt bälte i google-fu.Ni kan sluta försöka leka bollkalle åt varandra nu på bästa captain save-a-hoe manér.
 

2012-06-16 01:26
Bra insats från båda, och jag håller med domslutet.

Brb2009, det spelar ingen roll. Damp är ett vedertaget begrepp som får majoriteten att direkt tänka på koncentrationssvårigheter, och Hypers rad gick tydligen hem hos publiken. Om alla i publiken börjat bua och klaga på att damp minsann handlar om perception och motorik, då hade ditt inlägg nästan varit intressant och on topic.
twitter.com/KalleBalikblek

2012-06-16 01:46
väldigt förvånad över domslutet, hyper är ju bara fruktansvärt tråkig.
 

2012-06-16 01:57
Damp är ett vedertaget begrepp


Nej det är det inte, det är ett skällsord som användes som benämning på "stökiga" ungar under 80-talet i sverige, och så fruktansvärt missvisande sett till vad diagnoserna innebär att det inte ens är roligt.

Att kreti och pleti härleder det till "koncentrationssvårigheter" är sedan mer talande för den almänna bildningsnivån hos dessa kreatur än något annat.

Du vet lite som att ni använder "cp" som skällsord för att ni tror att det nödvändigtvis innebär att man är "dum i huvudet" då det i själva verket uteslutande är något som påverkar musklerna.

Listan över människor här som inte kan vara skyldig CSN speciellt mycket pengar känns milslång.

Är rätt fantastiskt egentligen att så fort vattnet blir djupare än att det går er till midjan så börjar samtliga uppföra sig som om det istället vore dom som är förståndshandikappade, ignorant pack, och det är självvalt.

 

2012-06-16 02:38
Brb, huruvida det är en "riktig" diagnos är inte av någon vikt. Med tanke på att du inte verkar kunna skriva ett inlägg utan att man skrattar lite åt att du till exempel inte vet hur man använder en så enkel sak som parenteser, så får jag vara pedagogisk.

A:et i DAMP står för Attention. Det spelar ingen roll om det är en riktig diagnos för att man ska kunna lägga det i en battle. Du menar att alla rader som nämner "gud" borde ifrågasättas på samma sätt? För teorin att Gud finns är inte heller vetenskapligt accepterad.

Om någon säger "Bara Gud vet" i en battle, blir du arg då?

Många av dina favoriter har kanske vid något tillfälle nämnt Gud.

Ps: Min brorsdotter är CP, det är fan inget skällsord, vad fan snackar du om. Jag använder fan inte ens Aspergers som ett skällsord så varför skulle jag tycka att CP är det?
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2012-06-16 06:46
Det beror väl på vilket sätt den ena personen framför ordet i en mening och hur vida den andra personen tolkar det ordet i den meningen. Och ordet damp kan användas som skällsord i vissa meningar ja, och cp kan också användas men det kan lika gärna vara tvärt om beroende på framförning och tolkningar. När jag tänker på ordet damp tänker jag men en person som har svårt att sitta still och koncentrera sig i alla fall och sen i andra sidan har jag hört det som skällsord.
Admin

2012-06-16 11:45
Att kreti och pleti härleder det till "koncentrationssvårigheter"


Men kreti och pleti är ju från början beteckningar på två stammar som ingick i kung Davids livvakt? Hur får man det då till en nutida publik på ett battle-event i Sverige?

Etymologi, I love it, alltid helt irrelevant, men lika skoj för det!
I had this bad bitch uptown, she was like... whatever.

2012-06-16 13:07
Fet battle, över förväntan från båda två!
Jag tyckte Hypers rad gällande koncentrationsläger var fet!


Grabbar, släpp det där nu!

www.eddaonline.se

2012-06-16 16:04
av


Klart det är, då ordet idag enbart lever kvar som en skällsordsbenämning på människor (främst då under skolåldern) som verkar "avvikande" från vad som anses vara normen, ignoransen om såna här diagnoser och dess innebörd är lika talande här som när man försökte göra Ragnar Nilsson till ansiktet för aspergers i sverige för tre somrar sedan.

Att du sen liknar det med "gud" är rent ut sagt skrattretande, i det här fallet handlar det om en "diagnos" som misskrediterades så grovt att Gillberg själv valde att rebuca sin sk "forskning" som låg till grund. (det innan den ens hann gå i print i någon av psykiatrins manualer)

(A) i DAMP stod för attention ja, men det var inte grundläggande kriterie för att diagnosen skulle ställas, det var mer ett sätt att placera människor med PERCEPTION och MOTORIK problematik utanför ADHD/ADHD-PI facket för att dessa ASPEKTER utgjorde grövre svårigheter än (A)

DAMP går att jämföra med MBD i dess omfattning samt hur ramarna för diagnostisering såg ut, därav att DCD idag fortfarande används för perception och motoriksvårigheter och ADHD/ADHD-PI används för det som härleder till koncentrationssvårigheter.

ADHD/ADHD-PI är dock betydligt mer komplicerat än "koncentrationssvårigheter lol" men det känns inte förtjänt att försöka förklara sådant för en sån som du, du och ditt pack som du kallar vänner har redan visat vart ni lagt ribban här, och jag sysslar inte med pärlor för svin.

Det är på grund av rent ut sagt SMUTS som du och dina vänner, och människorna som utgör publik och skrattar åt ignoransen av såna här saker som personer med dessa svårigheter fortsätter glida imellan stolarna och får leva sina liv i ett rent helvete, trots att vi redan haft iallafall två generationsväxlingar från 70-talets batikhäxor så har era föräldrar uppenbarligen gjort ett gott arbete med att föra sina ignoranta gener vidare.

Potato potato funkar dessvärre inte här, håll dig du till att träffa tjejer som kan passera för pre-teen nästan, dom verkar hålla samma intelektuella nivå som du själv befinner dig på, så man kan anta att det är därför du dras till sandlådan.
 
Poet

2012-06-16 17:17
when the shit hits the fan, herregud.
 

2012-06-16 22:08
Riktigt svårt att se hur Hyper tog det här
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2012-06-16 22:11
Brb2009, är du autistisk?

Allvarlig fråga, hade uppenbarligen förklarat ett och annat.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2012-06-16 22:13
Vilket robbery. Riktigt fult att det går emot Spakur också som stått för Sveriges största förbättring. Han började som helkass men har kämpat hårt med att bli absolut top tier och så får han sån skit emot sig....tråkigt.

Spakur vann dock solklart med 3-0 ingen tvekan om saken.

2012-06-16 22:22
Sen lika sjukt bajsnödigt att se folk "räkna dissar" istället för att räkna med allt som det innebär med en rap battle(visa att man är bättre på rap). Spakur visar grym förmåga att leverera texten han skrivit och hyper gör det helt omvända. Texten som de två skrev på sina papper skulle kanske varit en jämn match men att skriva roliga saker på en lapp är inte rap.

*Note to retards: jag påstår ej att delivery är allt och tycker det är lika dumt att enbart gå efter delivery som "dissar".

2012-06-16 22:26
Allvarlig fråga


Förutom hur lite du kan om autism menar du?, vore extremt behändigt för er om ni bara kunde applicera så enkla förklaringsmodeller som ett ord ni inte ens förstår innebörden av, och bara slentrianmässigt hasplar ur er i brist på något mer intelligent.

Vad skriver du i ditt nästa inlägg?, "lol u mad?"

 

2012-06-16 22:35
brb U mad!

2012-06-16 23:22
Haha fantastisk tråd!
www.twitter.com/rossandeross

2012-06-17 03:18
Hade hyper verkligen en

Zlatan / slått han rad?Awww nawwwwwwwwwwwwww
B

2012-06-17 04:27
Det är på grund av rent ut sagt SMUTS som du och dina vänner, och människorna som utgör publik och skrattar åt ignoransen av såna här saker som personer med dessa svårigheter fortsätter glida imellan stolarna och får leva sina liv i ett rent helvete, trots att vi redan haft iallafall två generationsväxlingar från 70-talets batikhäxor så har era föräldrar uppenbarligen gjort ett gott arbete med att föra sina ignoranta gener vidare.Gener kan inte vara ignoranta, varför påstår du det? Det är på grund av halvapor* som du som rasister fortfarande kan hävda att saker som ignorans kan ligga i generna.

Förklara nu hur det är ok för dig att påstå att en gen kan vara ignorant, men inte ok att hävda att DAMP är en diagnos som innefattar konsentration.

Eller så kan du göra som vanligt, sluta skriva så fort jag ägt dig. Du måste ju ändå ha förstått att jag är rätt överlägsen dig intellektuellt, för det första så stavar du som en kratta, för det andra så ser du bara saker i svart och vitt. Du får öva på att se nyanser, det är först då man blir tagen på allvar, nu är du bara ett rätt roligt skämt som du säkert har märkt.
Men sök till mensa så ses vi i oktober lillen, om du mot förmodan skulle lyckas, haha.

Men förklara hur gener kan vara ignoranta nu, utan att glida in på sidospår som du alltid gör när du inser att du har fel.

En annan fråga du får svara på, varför skriver du halvapor när det precis som DAMP inte är en korrekt och vetenskapligt accepterad term? Är du hycklare eller bara dum i huvet och väldigt korkad?

* Halvapor är en äldre beteckning för en underordning i ordningen primater. Idag räknas alla arter som tidigare var listade i denna underordning till underordningen Strepsirrhini förutom familjen spökdjur som istället flyttades till underordningen Haplorhini.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2012-06-17 04:31
Jag vet inte hur mycket jag precis ägde brb, men om folk röstar i tråden. En skala mellan 1 och 10.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2012-06-17 05:31
som


Eller så var det en åsyftning till talesättet sådan far sådan son, antalet % som tar efter sina föräldrar och präglas av dom utväger vida det antal som väljer en annan väg. Och just såna här saker, liksom "ras hat" är sådant som det är väldigt enkelt att präglas av sina föräldrar.

men inte ok att hävda att DAMP är en diagnos som innefattar konsentration.


Vad är det inte du förstår med det faktum att DAMP aldrig någonsin blev en godkänd diagnos?, är det innebörden av ordet "diagnos" eller är det "inte" delen du snavar på?

ägt


Ser att du fått lära dig nya fräsha uttryck här av din 14 åriga flickvän, försöker du följa med i tidens populär lingo eller?

Jag har heller inga som helst problem med nyanser, jag har dock principer som jag vägrar rucka på, och där saker blir svart/vitt tex hurvida en människa är ett avskrap, beter sig som ett avskrap och bör följdaktigen då behandlas som ett avskrap.

En


Så en slank han dit, en slank han dit, och en slank han ner i diket med "gud" så detta är vad du hoppas på skall bli räddningen?, du likställer ett slang uttryck med vad som skulle ha blivit en diagnos inom psykiatrin?

Du likställer det med att du och ditt pack chansat (istället för att läsa på), ni åsyftade koncentrationssvårigheter genom att använda "DAMP" problemet blir då att DAMP inte handlar om koncentrationssvårigheter det handlar om PERCEPTION och MOTORISKA svårigheter, och dessa skapar i tredje led i vissa fall problem med koncentration.

KONCENTRATION är dock _EJ_ talande för hurvida diagnosen skulle ha ställts, grundkriterierna är PERCEPTION och MOTORIK relaterade.

mensa


Jo för det är ju verkligen talande, finns mängder av människor som är medlem i mensa tjänar minimilön och är helt obildad, och testa för mensa?, gör några WAISS så kan vi prata sedan.

F.ö är "lillen" nog det mest transparenta försöket till härskarteknik jag sett på detta forum någonsin, och inte mer än ett slag i luften.

Skall nog ta och skynda dig i säng nu så du får ett par timmars sömn innan tjejen vaknar och vill kolla på barn 3an.

 
Admin

2012-06-17 05:57
Måste säga att jag inte har slutat tänka på: "Du gör armhävningar, jag bänkpressar världen"-punchlinen. Den tänker jag sno till vardagen, tack Spakur =D
I had this bad bitch uptown, she was like... whatever.

2012-06-17 06:35
Brb, Jag har ingen 14-årig flickvän, Kvinnan du syftar på är 20 år. Kan du förklara varför det är fel att påstå att DAMP har med koncentrationssvårigheter att göra medan du får kalla 20 för 14. Om du inte ens kan räkna, hur ska vi kunna ta dig på allvar.

Du måste ju snart själv inse hur pinsam du är, du slänger dig fritt med felaktiga uttryck som halvapor och ignoranta gener, du vet inte skillnaden på 14 och 20 men blir förnärmad när någon säger att DAMP är en koncentrationsstörning.(vilket det är)

Förklara nu hur en gen kan vara ignorant och kom inte med undanflykten att du menade något annat. Hur vet du att inte Hyper menade något annat? Du verkar ju kunna säga saker som att det finns ignoranta gener, och då betyder det inte alls att du tror att det finns det.
Förklara också hur du kan kalla någon halvapa när den termen är mycket mer förlegad än vad DAMP är som diagnos. Är det så att det är ok för dig att säga felaktiga saker, men inte för någon annan.

Sen bryr sig ingen om det är DAMP, ADHD eller Aspbergers. Allt är ju bara fina omskrivningar av störd.

Ha det bra lillen.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2012-06-17 06:44
Och lär dig att inte särskriva, svårt som fan att läsa din efterblivna svenska, har du gått ut grundskolan? Haha, hur svårt kan det vara.
Kan du skriva lite bättre i fortsättningen så man slipper sitta och gissa vad du menar.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.
Toastare

2012-06-17 08:06
Varför ljuger du om att MBD togs bort i mitten av 80-talet när det i själva verket avskaffades 1990? Hur ska vi kunna ta dig på allvar när du inte ens innehar sådan grundläggande kunskap?
www.twitter.com/jimmypistol232

2012-06-17 11:33
Känns som om denna tråd börjar bli en "jag-kan-googla-saker-som-alla-skiter-i-bättre-än-du-tråd" Kan ni inte föra diskussionen vidare i pm ist och låta rapparna få sin tid i rampljuset?
www.eddaonline.se

2012-06-17 12:00
På nästa O-zone event vill jag se brb mot svenska battle-eliten som main-event...
www.twitter.com/rossandeross

2012-06-17 12:15
DAMP har med koncentrationssvårigheter


Läs Gillberg's avhandlingar förslagsvis, så har du ditt svar där. Tex kriterierna., om det inte ens är grundläggande för diagnosställan, så är det svårt att påstå att det skulle vara en bärande omständighet för diagnostisering, perception och motorik är däremot uteslutande krav för att ställan skall göras.

Vet du ens hur man diagnostiserar inom psykiatrin?

ljuger


Jag utgår från DSM och ICD, skall vi börja prata om när det avskaffades i olika länder så får du lika många olika årtal som länder diagnosen brukades i, sverige ligger f.ö hopplöst efter resten av världen på detta området.

undanflykten


Det var ingen undanflykt, det var vad som åsyftades.

Aspbergers


Skall du hacka på andras stavning i parti och minut som krycka så kan du ju iallafall se till att du stavar ASPergers korrekt.
 

2012-06-17 14:08
Tycker att detta skall göras upp på ett oldschool sätt genom traditionellt slagsmål där man endast får använda sina nävar! Sen skakar man hand och så är det STFU om hela ämnet.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2012-06-17 18:09
Har läst samtliga avhandlingar BRB hänvisar till och kommit fram till att BRB är CP.

Det finns bara en jubelidiot i det här landet som inte fattar att den typen av punchline Hyper drar i det här fallet inte behöver backas upp av några jävla avhandlingar (din dumma fitta) utan det handlar om att skapa en reaktion hos publiken som relaterar ordet damp till bl.a. koncentrationssvårigheter.

Sen är det väl för fan skitsamma om det är en korrekt diagnos eller inte.

Hur som helst - även BRB vet om detta men det är inte därför han går in och skriver på det här sättet. Det är väldigt uppenbart att att han bara vill uppmärksamhet, troligen p.g.a. att han inte får någon i verkliga livet (det utanför Whoa) samt att han ska få argumentera och visa att han kan anvädna stora ord.

Jävligt tragiskt att han verkar förakta battle-rappare men samtidigt följer deras karriärer, spenderar sin på att kolla deras videos och försöka fånga deras uppmärksamhet i forum.

BRB! Lägg ner nu, det börjar bli obehagligt.
Missa inte The Ring Battles på Elements Linköping den 28 april!

2012-06-17 18:48
Men se nu är ju hela barnaskaran samlad, håller ni varandra i hand medans ni kissar i kors tillsammans också?

Kul att du kommer in och skriver en halv a-4, trist att poängen med det hela helt går dig förbi, kul att du kör som Leo sa 02.

följer deras karriärer


Sluta försök smickra dig själv.

Du gör dig själv en enorm björntjänst f.ö med ditt inlägg, eftersom du enbart viftar i luften, det jag invände mot var användandet av vad som idag inte är mer än ett skällsord för en diagnos som aldrig antogs, samt den generella ignoransen som finns i detta landet gällande dessa, vilket samtliga idioter i publiken som står och höhö'ar åt dylik skit är primär exempel på.

Folk härleder "DAMP" till koncentrationssvårigheter pga skällsordet "dampbarn" för människor som verkar avvikande under skolåldern, INGET annat, okunskapen om AS är lika ingrodd och skrattretande den med.

Skall vi sedan dra det till överkurs så kan man tillägga att människor som har dessa diagnoser också har en förmåga att sk. "hyperfokusera" därav att dom väldigt ofta ligger en bra bit över medel i dom ämnen eller intressen som dom brinner för.

Koncentrationssvårigheterna uppstår pga att dessa människor tvingas vistas i miljöer och utföra uppgifter som ej är anpassade efter ett inlärningssätt som passar dom.

sinnesintryck - arbetsminne - OVERLOAD - koncentrationen brister - irritationen uppstår - adrenalinet byggs upp - explosion.

--

Så nej tyvärr, jag törstar inte efter någon uppmärksamhet, jag har dock generellt väldigt svårt bara för ignorant pack, och människor som fortsätter driva en våg och plocka enkla poäng på något som tusentals människor får lida för dagligen.

Men vill ni vara skitfolk så är det helt okej, men då får ni också räkna med att människor kommer att behandla er därefter också.

Lägg ner nu


Du verkar missförstått meningen med ett diskussionsforum, du kanske skulle prova googla saken eller vem vet kanske finns någon behändig fräsig wikipedia artikel i ämnet du och dina "bros" kan ta del av?

 

2012-06-17 19:19
Haha, din jävla nolla.

Du har ju sett i princip alla svenska battles och där man driver om allt från rasism, krig, och svält till våldtäkt och gaskammare. Du har ALDRIG sagt ett ord om något av det och nu påstår du att du amärker på att Hyper använder begräppet DAMP på fel sätt "och att tusentals människor får lida för det varje dag".

Hahahahahaha! Vilken kille.
Missa inte The Ring Battles på Elements Linköping den 28 april!

2012-06-17 19:24
i princip alla


2012-06-17 Dagen "i princip alla" fick en betydelse motsvarande mindre än 20 svenska battles totalt.

Är det allt ni fått uträttat, trots fyra-fem ligor?, tjugo battles alltså på vad, ett par år?

Sliter inte ont direkt då antar jag.

För vissa människor får faktumet att dom ens kan andas anses som en bedrift.
 

2012-06-17 19:27
Du kanske inte läste vad jag skrev.

Då skriver jag så här istället.

Du har ju settalla 20 svenska battles och där man driver om allt från rasism, krig, och svält till våldtäkt och gaskammare. Du har ALDRIG sagt ett ord om något av det och nu påstår du att du amärker på att Hyper använder begräppet DAMP på fel sätt "och att tusentals människor får lida för det varje dag".

Någon kommentar på detta?

Missa inte The Ring Battles på Elements Linköping den 28 april!

2012-06-17 19:39
ALDRIG


Wrong, och gäller inte bara svenska battles, skrev en väldig massa om Pat Stay vs - Marwon tex.

Dock ej på detta forumet, eftersom detta är mer eller mindre en spökstad.