I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Event] Vendetta 2012: FINAL! den 1/12

Svensk Hiphop - Battles

   
Arrangör

2012-10-25 22:31

[Event] Vendetta 2012: FINAL! den 1/12

Vi har sett 8-dels finalen, kvartsfinalen, semifinalen och nu står vi inför finalen. 16 av Sveriges främsta battlare har sakta slagit ut varandra ur tävlingen för att lämna 2 st finalister kvar. De två battlarna som tagit sig genom alla stegen är Mr Cool och Grizzly. Mr Cool som var ansedd som favorit bland tipparna och Grizzly som många sett som en underdog har nu kämpat sig till möjligheten att ta hem titeln som Vendetta mästare i Sveriges största rapbattleturnering.

Som bonusbattles får vi även se några gamla Vendetta deltagare, nya debutanter och amerikanska battlaren Arsonal, även känd från UW, URL, Grind Time och KOTD, som möter Malmö stads egna Crome.

Listan för kvällen:

Mr Cool vs Grizzly
+
Arsonal vs Crome
Third Eye vs Onkel Fix
Jeff vs PJ
O Hund vs Obnoxioz
Jim Cederlund vs Deks


Live showcases på scen är bland annat Sabotage och Öris + friends.

Plats: Babel i Malmö
Tid: 1 December, kl 18-22.
Pris: 180 kr förköp, 180 kr i dörren

Som bonus på er bonus så får alla Vendettagäster stanna kvar på klubben mellan 22-03 för att dricka och dansa till riktigt bra musik på klubben WOOHAH! R&B, HIPHOP & FEST. En klubb som uppskattades av många unga män och fagra damer senast.

Missa inte finalen för Sverige största rapbattleturnering! Vendetta - 2012!

The O-Zone Battles & The Ring Battles

http://www.theozonebattles.com
http://www.theringbattles.com