I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Vinn biljetter och skivor med Dead Prez! (Vinnare dragna)

Utländsk Hiphop - Allmänt

   

2009-11-04 21:51

Vinn biljetter och skivor med Dead Prez! (Vinnare dragna)

För snart tio år sen släpptes det numera klassiska albumet Let's Get Free och succen var ett faktum, M-1 och Stic.man hade satt sin grupp Dead Prez på hiphopkartan. Med sitt politiska engagemang, tunga beats och tydliga budskap leverades klassiker som I'm a African, Hip-hop och Mind Sex. I bagaget har Dead Prez sju album, samarbeten med artister som Big Pun, Immortal Technique och Jay-Z och åtskilliga hyllade konserter.

Efter sommarens bejublade spelning på Way Out West har det nu blivit dags igen och den här gången intar Dead Prez både Stockholm och Göteborg tillsammans med den hyllade svenska duon Mohammed Ali som öppnar showen. Den 18 november spelar Dead Prez på Nalen i Stockholm och den 20 november är det Göteborg och Sticky Fingers tur. Vi på whoa har två biljetter till vardera spelning att lotta ut samt två av Dead Prez senaste album Pulse of the People. Vill du bli en av de lyckliga vinnarna så...


Läs mer om hur du tävlar här...