I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Tävla med Whoa om biljetter till Talib Kweli!

Utländsk Hiphop - Allmänt

   
Redaktionschef

2010-01-27 21:54

Tävla med Whoa om biljetter till Talib Kweli!

Från Whoa-bloggen:

Nu har det återigen blivit dags för en tävling här på Whoa och den här gången är det Talib Kweli som står i fokus. Talib Kweli har under drygt femton år varit en av de mest respekterade och kritikerrosade undergroundrapparna. Han började sin karriär inspirerad av De La Soul och Native Tounges på nittiotalet och 1998 släppte han tillsammans med Mos Def skivan Mos Def and Talib Kweli Are Black Star som hyllades både av kritiker och fans världen över. Efter det har det rullat på och Talib Kweli har hunnit med att både släppa hyllade soloskivor och starta upp en egen label.

Nu har det blivit dags för Talib Kweli att besöka Sverige och under sitt besök i februari gör han inte mindre än fyra spelningar på olika platser runt om i landet. Den 6 februari spelar han på Uppsala Konsert & Kongress, 7 februari på Mejeriet i Lund, den 8 februari på Trägårn i Göteborg och den 9 februari på Göta Källare i Stockholm.

Vi på Whoa har kommit över fyra biljetter till spelningen på Göta Källare i Stockholm den 9 februari som vi nu lottar ut till två lyckliga vinnare som vinner två biljetter var.


Gå in på Whoa-bloggen för närmare anvisningar ...

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!