I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Wini - Mår du bra? ("netplay")

Vår Hiphop - Audio & Video

   

2006-09-11 19:25

Wini - Mår du bra? ("netplay")

http://www.multi.fi/~tnhat/WiniNetplay.rar tanka alla här. De andra länkarna är lite tydligen inte med i matchen. //(i)editerat av degenererad(/i)

1.
Röst: Wini/Funkeyh
Produktion: Sniskan
Mix/mastring: Funkeyh

(url link=http://www.multi.fi/~tnhat/Wini & Funkeyh feat. Didla & Kåy - Mår du bra.mp3)Wini & Funkeyh feat. Didla & Kåy - Mår d ..(/url)

Jao. En feel good-låt. Gästar gör min musikkompanjon Jonny "Funkeyh" från Sibboskogarna i södra Finland, min kompis Dadla som sköter frågeställningen i refrängen och Niko "Koira" Kåykåy som improviserar slutet till ljuvliga indiska takter. Njut ifall du mår bra, annars är det bäst att du börjar göra det.



2.
Röst: Wini/RMK
Produktion: Enigmatic Production
Mix/mastring: RMK/Word-rec

(url link=http://www.multi.fi/~tnhat/Wini & RMK - Förlåt mig.mp3)Wini & RMK - Förlåt mig(/url)(i)

En låt som har hunnit bli aningen gammal. RMK släppte den på frizon och jag tänkte att det var lika bra för jag var inte riktigt nöjd över resultatet men jag tar med skiten iallafall. Förlåt mig.


3.
Röst: Wini
Produktion: Jkstr
Mix/mastring: Jkstr

(url link=http://www.multi.fi/~tnhat/Wini - Bilar och motorer.mp3)Wini - Bilar och motorer(/url)

Mitt samhällskritiska jag. "Mitt politiska jag, ett stenkastande barn". Jag kan inte så mycket men jag vill säga mycket. Låt mig. En av mina bästa texter nånsin.



4.
Röst: Wini
Produktion: Pantin
Mix/mastring: Funkeyh

(url link=http://www.multi.fi/~tnhat/Wini - Jag ska lämna min stad.mp3)Wini - Jag ska lämna min stad(/url)

Jag har haft beatet väldigt länge utan att göra något åt det men en kväll kom det. Beatet är ett av de bästa jag kört på, helt underbart. "Cause a piece of you died when you gave up your dreams, kid you should've packed your bags when you were able to leave". Jag ska lämna min stad, nångång. Vi ses i Sverige för fan!



5.
Röst: Wini
Produktion: Fredrik Jonsson
Mix/mastring: Funkeyh

(url link=http://www.multi.fi/~tnhat/Wini - Autumn leaves.mp3)Wini - Autumn leaves(/url)

Jag älskar att sjunga. Jag älskar behaglig, akustisk, sing/songwriter-aktig musik. Låt mig prova på. Älska eller hata, jag tycker om att göra det. Även denna låt har jag släppt. Och hon målade faktiskt en bild av fallande löv och gav den till mig, how wonderful is that? Tack. Vi ses.


Det blev egentligen bara tre nya låtar men vad fan, jag ville inte att de skulle ligga och bli gamla. Faktum är att jag har spelat in två till men den ena väntar på mixtape-öde och den andra är inte färdigmixad och lär inte bli det på ett bra tag. Förlåt mig. Men tre låtar är tre låtar. Lyssna på dem och kritisera! Tack till folk som har medverkat, producerat, mixat, mastrat, rappat, whatever och tack till KM som lånade mig micken till två låtar!

/Kärlek, Wini.

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.