I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

iTalic Ifrån Försummade Ungjävlar Raporterar med Myspace och två låtar

Vår Hiphop - Audio & Video

   

2007-08-23 23:48

iTalic Ifrån Försummade Ungjävlar Raporterar med Myspace och två låtar

Låt mig lyfta på hatten för er som klickat sig till denna tråd.
Ett nytt projekt, Neglected Punks (Försummade Ungjävar) har kickat igång påriktigt och skaffat sig Myspace! och lagt upp två spår. Demonen Och Musiken och Idag, efter Regnet är skapade utav Mig, MindstateJazz (iTalic) och min trogne vän Fabian3000. Instrumentalerna är färdiga, den kan te sig så att jag lägger Rap på de, om vi har tur. Men de är ändå färdiga att lyssna på.

Jag tar helst avstånd ifrån att sätta gengre på vår, såkallade, musik. Men vi har valt att kalla det, Experimentel/alternativ/Jazz/Hiphop. Haha. Man kan ju rappa på allt. Men eftersom jag är dumihuvudet och har som invant att lägga sextonraders så delar vi ofta upp låtarna således. Fabian3000 är en vass pianist så han står för de mesta slingorna, medans jag gör trummor, flippar samples, meckar synthar och mixar. Vi utgör alltså Duon Neglected Punks!

Haha, det kan te sig så att det vi har upplagt bryter mot Whoa HipHop inriktning, men de som klagar förefallar bara trångsynta i mina ögon. Så spara på skitsnacket!

Länk!
http://myspace.com/neglectedpunks


http://myspace.com/neglectedpunks


http://myspace.com/neglectedpunks



På återseende inom kort!

http://myspace.com/kursiveradstil - iTalic, Rappar
http://myspace.com/neglectedpunks - Med Fabian3000 Prod.
http://myspace.com/mindstateproject -