I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Joniz & Scrammel OTS Vs. Dubble Gz (dissning)

Vår Hiphop - Audio & Video

   

2008-01-18 08:42

Joniz & Scrammel OTS Vs. Dubble Gz (dissning)

hej, det har blivit lite tjaffs som avslutades i en beef. 2 killar som kallar sig dubble Gz sökte hyp och tog åt sig av en låt min homie scrammel gjorde dem kaxade på msn och snackade massa skit om våra familjer och annat helt oprovicerat , själv tänkte ja inte ens svara då ja tycker dem suger och iinte vet vad hiphop är men med tanke på att min homie scrammel har problem emd en skadda på sina ben och de dissade hans handikap svarade vi för att skäma ut dem!

han har ju skrivit "Langa den till hur många du vill jag knullar dej och allapå whoa" ordagrant så tänkte att alla här på whoa ska få skratta åt honom.

killen tog 1,5 vecka på sig att langa sin skit medans jag och min homie fixade beat mix lyrics och svarade inom 24 timmar.


deras diss:

http://www.speedyshare.com/121151121.html



24 timmar senare :

http://www.speedyshare.com/998534129.html


langa en kommentar om vad ni tycker och med tanke på att de säger att de lätt tar oss skulle de vara kul att höra vad ni tycker ?

aja peace Mcs

Organism 12 Sveriges genom tidernas bästa rappare hade alltid haters i trådarna, så jag räknar inte med att alla älskar min skit heller.