I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Köza aka Kosayan! 2 nya låtar!

Vår Hiphop - Audio & Video

   

2008-04-09 01:22

Köza aka Kosayan! 2 nya låtar!

Hallo där!

I väntan på skivan så delar jag med mig av två "nya" låtar skulle man kunna säga. Den första låten är Budbäraren, som tidigare endast funnits ute på YouTube som musikvideo. Nu finns den ute på min nya MySpace som en MP3! Checka den! För er som inte har sett videon så finns den här!

Den andra låten som jag bjuder på är Svensk HipHop. Denna låten finns även med på mixtapet "Du kallar det underground, vi kallar det underbart, vilket har bidragit till att jag nu släpper den även på MySpace eftersom den redan finns släppt via mixtapet.

Båda dessa låtar finns på min MySpace. Vill ni att jag ska langa upp dom på Speedyshare så får ni i så fall säga till, så fixar jag det. Annars funkar det väl rätt så smidigt om ni bara droppar in på min myspace och lyssnar, eller tankar hem låtarna.

Hoppas någon av dessa två låtar faller er i smaken. Skriv gärna vad ni tycker!

För er som undrar så kommer min skiva att vara betitlad Första Boken, med artistnamnet Kosayan. I och med namnbytet så har jag nu bytt MySpace och vi startar festligheterna med två sköna låtar =)

Skivan kommer i sommar peeps!

Bara käärlek


http://www.myspace.com/kosayan | http://www.myspace.com/kosayan

www.koza.se

Bara Kärlek