I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Audio] Cleo Zatch feat Frågetecken - Who's she

Vår Hiphop - Audio & Video

   

2010-06-04 00:47

[Audio] Cleo Zatch feat Frågetecken - Who's she

Lägger upp en låt till min vän Cleo här.. läs nedan!!!!!!

"Tja nu släpper jag låten Who's she som skulle ha hamnat på min skiva som jag kommer släppa i november i år. Den här låten skulle ha varit själv titelspåret på skivan men tyvärr så kunde inte killen som rappar på låten hålla sig från att släppa låten på en musiksida UTAN min tillåtelse, så jag släpper själv låten nu. Så den kommer INTE komma med på skivan.
Allt han sa till mig när jag frågade vad fan han gjort var: So sue me!
Ett riktigt praktarsle är han och även om han är helgrym på att rappa så tänker jag inte nämna hans namn...för han ska fan inte få nån ära för den här låten. Jag och en kille som heter Andreas Englund har gjort all musik/mixat/mastrat och skrivit min del av texten som jag sjunger. Killen som rappar i låten har skrivit sin rappdel och min rappdel sen har han FAN inte gjort mer.
Hoppas ni tycker låten är ok och ursäkta min ilska!
/Cleo Zatch"


Länken:

http://www.speedyshare.com/files/22781703/Cleo_Zatch_feat_Fr_getecken_-_Who_s_She.mp3http://www.speedyshare.com/files/22781703/Cleo_Zatch_feat_Fr_getecken_-_Who_s_She.mp3

Sprid den!!!!!!!

melly mel