I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Säljes] Monz Didryk - Olika sorters beats till salu!

Vår Hiphop - Beats

   
Rappare

2010-09-24 15:10

[Säljes] Monz Didryk - Olika sorters beats till salu!

Hej, nu är jag ute med lite beats till salu igen. Senast la jag ut 11 stycken och fick kanske 7 stycken sålda. Jag har fortfarande en del beats på http://www.youtube.com/monzddryk som fortfarande är till salu.

I alla fall, här kommer det 7 stycken NYA, FRÄSCHA och HÄFTIGA beats från mej, Monz Didryk. Jag satsar mycket på att prodda åt mej själv och min rap, men jag vill också dela med mej av mina beats, dock inte helt gratis. Jag har ju stått för arbete av dessa och vill få något igen för det. En fattig 18åring som studerar glädjs gärna för mer pengar än studiebidraget.

Nåväl, här har ni smakprover. Dem är taggade med "THIS IS A MONZ DIDRYK BEAT", ut i fall att något skulle få för sej att sno dem. Jag garanterar full rätt till den som väljer att köpa ett eller flera beats. Kan även kompromissa och göra paketpris till den som väljer att köpa fler än ett beat.

1.http://www.speedyshare.com/files/24388242/Dangerous_Beat.mp3 (Smutsigt, hårt och "ol'school-aktigt" beat.

2.http://www.speedyshare.com/files/24388333/_On_The_Dance_Floor_Beat.mp3
(HipHop/Up-tempo/Club beat, med en skönt gnällande saxofon).

3.http://www.speedyshare.com/files/24388379/Crying_Guitar_Beat.mp3 (Tungt, hårt men med en riktigt skön "kämp-aktig" känsla. En av de bästa melodier jag faktiskt kommit på, enligt mig. HipHop/något.)

4.http://www.speedyshare.com/files/24388405/Hit_The_Target_Beat.mp3 (Sköna drums, väldigt skönt och simpelt HipHop-beat med fina toner).

5.http://www.speedyshare.com/files/24388450/I_Know_All_The_Gangsters_Beat.mp3 (Ett grymt, rätt hårt beat med en ol'school-känsla. Spansk/amerikansk rap bör dödas på denna feting, enligt mej!)

6.http://www.speedyshare.com/files/24388487/Starkare_Beat.mp3 (Ett beat jag tror att många på Whoa skulle uppskatta. Samplat delar av en svensk låt ni lär känna igen. Kändes kanske lite skumt att leka med den låten, men jag gillar resultatet och vet att rätt person kan göra en väldigt fin kärlekstrassel-låt med denna).

Beats som blev över från min förra "storsäljning":









Är ni intresserade eller har frågor, skriv gärna mail eller här på Whoa.
Email: [email protected]

Lyssna gärna på min musik @ http://www.myspace.com/monzdidryk

MVH
Monz Didryk


http://myspace.com/monzdidryk