I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Tyresö Dance Award 2009

Vår Hiphop - Breaking

   

2009-03-24 15:48

Tyresö Dance Award 2009

TYRESÖ DANCE AWARD 2009

Tyresö Dance Award äger rum i Tyresö, med hjärtat i centrumområdet, den 28 mars 2009. Ta en temadanskväll, galet många dansstilar och några knippen danstävlingar. Addera därefter hetta, spänning, glädje och kärlek så får du en explosionsartad festligt följe av bland annat HIP HOP, HOUSE, DANCEHALL, ALLSTYLE, LOCKING & POPPING.

Det kommer att dansas som aldrig förr i hela Tyresö. Det här är en dansfestival som vi lovar att du inte vill missa! Speciellt inte efterfesten och danstävlingarna som kommer att pågå i flera timmar.

Tyresö Dance Award arrangeras av Tyresö kommun i samarbete med M.A.D Dance och lokala sponsorer. Arrangörerna planerar att detta ska bli ett årligen återkommande dansevenemang.

Arrangörerna vill se hela Stockholm dansa i Tyresö!


Tyresö Dance Award arrangeras lördag 28 mars för första gången. Dance Award utser de bästa koreografierna/show inom stilarna HIP HOP, DANCEHALL och det blir grymma battles i HIP HOP, HOUSE, LOCKING OCH POPPING. Man kan tävla i grupp, battla eller varför inte komma som publik och bara njuta av den sköna stämningen och se Sveriges grymma dansare showa.

Lördagen den 28 mars öppnar dörrarna kl 13.00 och stänger kl 02.00. Dörrarna slår upp kl 13.00 med dance workshop entré 50 kr, tävlingen startar kl 16.00, ungdomsfest 21.00 – 02.00. Entré 100 kr (tävling och efterfest).



TÄVLINGSREGLER
Den/de som har den idérikaste koreografin, bästa utsrålningen, bästa scen närvaron och är bäst synkade med varandra vinner Dance Award 2009!

Gruppkoreografin skall vara 4-5 min.
Anmäl er på [email protected]

TÄVLINGEN
• 1:a pris i Battle 1 on 1 är 1000 kr.
• 1:a pris i Grupp tävlingarna är 2000 kr.

GRUPPTÄVLING
DANSSTILAR:
HIP HOP
DANCEHALL

• Koreografin skall vara mellan 4-5 min.
• Man får vara med och tävla i fler stilar.
• Minst 6 grupper måste ha anmält sig för att tävlingen skall bli av.
Deltagaravgift är 50 kr/person. Betalas på plats! Är du även med på Battle/All style betalar du endast 50 kr i anmälningsavgift.

BATTLE 1 ON 1
DANSSTILAR:
HIP HOP
HOUSE LOCKING POPPING

• Man får tävla i fler stilar.
• Minst 6 personer måste ha anmält sig för att tävlingen skall bli av!
Deltagaravgift är 50 kr. Betalas på plats! Är du även med i Grupptävlingen/All style battle så betalar du endast totalt 50 kr i anmälningsavgift.

ALL STYLE
Tävla i vilken dansstil du vill eller blanda dina stiler som du vill! Ställ upp ensam eller med ditt crew och blanda dina galnaste danssteg i en grym koreografi.
• Solo = koreografi på 2-3 min
• Crew = koreografi på 4-5 min
• Minst 6 personer/grupper måste ha anmält sig för att tävlingen ska bli av.
Deltagaravgift är 50 kr. Betalas på plats! Är du även med i Grupptävlingen/Battle så betalar du endast totalt 50 kr i anmälningsavgift.

HUR MAN ANMÄLER SIG

Skicka ett mail till [email protected] med denna information:
• Namn (fullständigt namn på alla om ni tävlar i grupp)
• Mailadress
• Mobilnr
• Nick name/Crew name
• Låt/Låtar
Du/Ni får en bekräftelse från Dance Award att ni är anmälda, då kommer ni även få informationer om tider m.m.

Har ni frågor kontakta dem på:
Mail: [email protected]
Mobil: 0701698120


Dance Award 2009
Nybodaskola, Pluggvägen. 53.
Buss: 872, 873, 875 från Gullmarsplan
Avstigning: Tyresö centrum

Följ med på en resa djupt in i dans uppvisning, danstävling, dansworkshop och en sen efterfest. Vi bjuder på en hel dag med häpnadsväckande shower och inspirerande workshops i hip hop, house, dancehall och popping. Lär dig olika steg i dansworkshop. Känn hur känslorna sprudlar då kroppen fylls av rytmer. Träffa andra dansintresserade och njut av den sköna stämningen och se Sveriges grymma dansare showa.
Domarna:

MARTIN C FERRETTI

Startade sin danskarriär i dansgruppen Nine Degrees från Rinkeby. Han har medverkat i ett stort antal scen- och tv-framträdanden med egna produktioner, men också med artister som bl. a. Michael Jackson och Ricky Martin samt turnerat med olika dansprojekt världen över, både som dansare och koreograf. På senare tid har Martin vistats mycket i Paris och New York, där han också fick upp ögonen för House som han förmedlar genom klasser i Sverige. Han är initiativtagare till StreetStar och verkar idag som eventproducent samt representerar en mängd internationella dansare och koreografer i Skandinavien.

ROBERT "ROB ONE" WÄGAR

Började sin danskarriär seriöst 1989 i dansgruppen Nine Degrees från Rinkeby och har sedan dess medverkat och koreograferat i ett antal dansföreställningar, tv-program (bl.a.Dansboxen –UR), festivaler m.m., och jobbat med många kända artister så som Horace Brown, Wyclef Jean, Jerry Williams m.fl. Robert är även insatt i hip-hopkulturen och Streetdancehistoria. Robert har undervisat sedan 1991 och lägger numer all sin tid på att undervisa och få fler ungdomar bli insatta i Streetkulturen.

OSKAR ”SUPREME” PITRÉ

Oskar är mestadels självlärd och har dansat med olika grupper och artister som Arrested Development, Terence Trent D’arby, Wyclef Jean mfl. Han har jobbat som danslärare och dansare i hela världen med ett otal föreställningar och shower. Oskar är medlem i dansgruppen Moves Per Minute och det franska danskompaniet Les Virtuoses de L’instant.

Tyresö Dance Award 2009 DJs
Dj: PRIME
Dj: Doggo
Dj: Sweek
På scen: Funky four brothers, Stick with it med bl.a. Yared Cederlund

Detta händer:

Kl: 13:30 – 15:30
Dance workshop; House med martin,Hip hop med Robert "ROB ONE" , Popping med eric (LavaDans), Dancehall med Barbara

Kl 16:00 – 20:30
Danstävling i Hip-hop, House, Dancehall, Allstyle, Locking och Popping.

Kl 21:00 – 02:00
Efterfest med olika dj:s och dansuppträdanden på scen.

02:00 Tyresö Dance Award stänger för i År!

MVH B-BOY Gab-Ooh