I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Puffskydd i metall

Vår Hiphop - Emceeing

   

2004-12-19 17:06

Puffskydd i metall

Snart beställer jag alla prylar till min amatörbudgethemmastudio!
Har några frågor; den första angående puffskydd. En snubbe på thomann (stor tysk sida som jag tänker beställa några saker från) rekommenderade detta puffskydd:

http://www.netzmarkt.de/thomann/thoiw3_a ..

Det är som ni ser gjort av metall. Min fråga är, vad är skillnaden mellan ett sånt och ett vanligt klassiskt gjort av "tyg"? Vad lämpar sig bäst för rap? Vad använder man sig av i proffsstudios?

Min andra fråga:

Ska jag välja E-MU 0404?
http://www.netzmarkt.de/thomann/thoiw3_e ..

eller Audiophile 24/96?
http://www.netzmarkt.de/thomann/thoiw3_m ..

Jag vet att många har frågat det men jag gör det igen. Kan 0404 klassas som stabilt? Kortet innehåller nån plug-in som sparar processorkraft när man har igång effekter, nåt sånt var det iaf. Men är drivrutinerna stabila, är det vanligt att det krånglar till sig?
Många rekommenderar Audiophile men jag tror att det är det enda kortet man har haft, har nån haft bägge korten och kan säga vilket som rekommenderas? Priset ligger ungefär på samma nivå, 0404 är LITE dyrare men det är inte där det sitter.

Tack för mig. Er tur.

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.