I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Fame eller inte

Vår Hiphop - Graffiti

   

2007-06-02 00:01

Fame eller inte

Att måla så mycket tåg och linjer i enkla throw up stilar som helst förstår jag inte?  "Fame" börjar stiga "en hel hop" om huvudet.
det är budskapet som lär ut och det verkar vuxit bort helt ur våran kulturs synvinkel.

att stå vid en riktigt synlig vägg och dra en piece som man lägger ner lite själ i och ger ut en bild till allmänheten om just det budskapet känns gävligt bra när man kommer hem o har sprungit en jävla bit.. 

att dra upp en annan halvklar enkel sak bara för att man har dåligt med tid känns helt motsatt det man strävar för. graffiti är en konstform folket i sig skaffat sig för att stå sitt kasst i anarkin och emot politiken,  det är våran reklam, fast samhället förbjuder den,,,, att vara rebell och vandal är därför jävligt viktig att hålla. "FOLK" tycker att graffiti förgyller våra tunnlar broar mm. men att se någonting som en tre åring klarar längs linjerna gör folk bara förbannade, vad är det för budskap att göra någon halvklar throw up i krom som knappt syns?

det är bara en fundering varför  FAME  håller på att ta över den orginala konst formen  GRAFFITI