I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

HIPHOPKOLLEKTIVET/Grafitta-Workshop 27 mars

Vår Hiphop - Graffiti

   

2008-03-10 16:23

HIPHOPKOLLEKTIVET/Grafitta-Workshop 27 mars

HIPHOPKOLLEKTIVET/Grafitta-Workshop med Carolina Falkholt

 Grafitta är en samtida konstform som tar vid där graffitin tar slut.  Eftersom den sk moderna graffitin från början var en subkultur som tog ställning emot det centralstyrda informationsflödet i samhällssystemen  avlöses den nu, i och med den digitala revolutionen, av grafitta.   Grafitta är tydlig i sitt budskap och talar om deltagarkultur. Grafitta är transparent i sitt utförande. Vilket innebär att all struktrurell information synliggörs. Grafitta offentliggör graffiti genom att ta plats i det institutionella kulturella rummet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grafitta Workshop med Carolina Falkholt på HiPHoP DoN’T SToP torsdag 27 mars Världskulturmuseet. www.grafitta.se (Insläpp 12.00, workshopen startar 15.00)

 

Självkostnadspris. Anmälan i förväg eller under dagen till [email protected]

 

www.myspace.com/hiphop_dont_stop

www.myspace.com/hiphopkollektivetnbv

 

 

Hiphopkollektivet är en satsning från studieförbundet NBV och Ungdomens Nykterhetsförbund, för att stödja hiphopkulturen och dess utövare i Göteborg. Vi tror på den energi som hiphopen kanaliserar och vill finnas som samarbetspartner, både för folk som brunnit länge och för de som är totala nybörjare.

"People talk about hiphop like it's some giant living in the hillside...
We are hiphop, You, Me, Everybody...
and hiphop won't get better until the people get better..."