I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Jobb för trött graffare?

Vår Hiphop - Graffiti

   

2008-12-22 14:19

Jobb för trött graffare?

Saxat från Chas.se

Graffitimålare sökes!
Letar du efter något nytt att måla på? Tröttnat på tunnelbanevagnar och grå betongväggar? Vi har två stora, trista, helt vita väggar som är i desperat behov av ny färg. Vi letar efter ett proffs som är skicklig inom områdena sprayfärg och graffiti och kan tänka sig färgsätta våra väggar så att man blir glad när man kommer till kontoret på morgonen. Rejält starkt kaffe, te och saft står till konstnärens förfogande under tiden du är här. Du får även räkna med en beundrarskara stundtals under processens gång.



Väggarna är idag helt vita, betong och gips som underlag, den ena är ca 3x6 m och den andra ca 3x3m. Vi vill ha två ledord som ska lysa igen dina konstverk, det ska vara business och design. Är du mentalt redan på väg hit? Skicka in din portfolio och skisser på vad du hade tänkt dig så kanske det är dig vi bjuder hit på en biljardmatch innan jul.



Bilder på väggarna finns på http://chas.se/images/wall_1.jpg och http://chas.se/images/wall_2.jpg. Chas-logon kommer att sitta kvar på väggen, men den går att ta ned medan du skapar ditt verk. Bilder på väggarna kommer att ligga på webben och även skickas ut som ett pressmeddelande.

Länk till http://
www.chas.se


Jag har ingenting med företaget att göra, men det var kul läsning, så ngn på Whoa också tycker det... kanske till o med prövar lyckan? Vem vet.

/ Ergonomi är en viktig faktor