I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Ny tidning på gång

Vår Hiphop - Graffiti

   

2009-04-12 23:22

Ny tidning på gång

Hej!

Jag och några polare fick en idé häromkvällen, eller rättare sagt vi tog tummen ur röven och bestämde oss.
Vi har allihopa länge snackat lite smått om att göra en graffititidning, men det har aldrig blivit av, fram tills nu. Vi ska slänga ihop i alla fall en tidning, och om allt går som det ska så är det inte omöjligt att vi fortsätter.

Våran tidning kommer innehålla lite allt möjligt, självklart mest sverige, förhoppningsvis lite dokumentartion från andra länder, och kanske nån liten intervju om det går att få tag på någon som är någorlunda aktuell.
Vi ska försöka att få med så mycket som möjligt och lite av varje!
Det är fortfarande oklart om tidningen kommer tryckas och säljas, eller om vi fixar den som en pdf som går att ladda ner.

Men..
Till en tidning behövs bilder!
Vill du skicka panels, bombing, väggar, livebilder eller nåt annat som är kul att titta på så går det alldeles utmärkt att göra det. Viktigt är dock att bilderna är tagna med digitalkamera, helst inte mindre än 3 megapixlar, och att det står vad det står och var de är tagna.

För ytterligare information eller för att skicka bilder, maila oss på:
[email protected]