I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Julkalendern 2011!

Vår Hiphop - Graffiti

   

2011-12-01 17:08

Julkalendern 2011!

Kvällen är ung.. Trotts det känns det inte som någon graffitikalender dyker upp i år. Därför satt jag och kodade lite innan idag och hittade lite bilder som skulle kunna duga till detta årets upplaga. Alla bilder jag har är det inte extrem orgasmvarning på, så därför ber jag er som har bilder att ladda upp dessa på - http://sprend.com/ - och om ni vill, även med pinkod.

Välj er egen mail och skicka länken + pinkoden ni får vid uppladdning till min inbox här på whoa. Är era bilder bättre än dom jag har byter jag ut min egen och om ni vill får ni cred, annars lämmnar jag allt blankt och anonymt från vem som bidrog. Sprend.com gör även att filen bara kan laddas ner en gång och andra kan således inte sno bilden ni bidrar med. Om någon eller några goda själar vill påverka kalendern så gör gärna det! 500x375 är den storlek jag helst vill ha som minsta.

Detta är lite hastigt gjort och jag kanske bättrar på den under tidens gång, men en jul utan graffkalender är fan inte okej alltså!


Kalendern:
http://dl.dropbox.com/u/50164406/Julkalender2011/index.html


Bidra gärna om ni vill ha bättre bilder eller så, förblurrat är helt okej om det är livebilder och förrövarna inte vill visa ansiktet då jag får bilderna. Om inget annat sägs om jag får en bild så kommer jag publicera denna istället för någon av mina bilder om jag anser den vara bättre och därefter raderar jag ert PM för att förebygga anonymitet.

Läs tråden om problem uppstår, buggar vill jag gärna veta. Ändringar osv skriver jag isåfall i tråden!

Vissa bilder är bara gammla godingar jag hittat - får jag bättre så tas givetvis dom.

God jul på er!