I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

   

2009-07-20 14:52

Autotune

tja asså ja letar efter ett bra inspelnings program så ja kan spela in låtar, folk snackar om auto tune kan nån skicka länk te download pls? har letat på google men kommer bara in på skräp,

Peace!!

/Sebbz

Inlägget ändrat av 370HSSV 2009-07-20 15:13:02:

10 - Länka inte till olagligt eller stötande material
Att länka till eller tala om var man kan få tag på warez så som piratkopierade mp3or, spel, filmer, applikationer och liknande är inte tillåtet på whoa. Whoa skulle förmodligen svämma över av denna typen av inlägg om vi tillät det och det skulle ta bort fokus från mer seriösa diskussioner. Det är dock okej att diskutera skivor/filmer/spel som har läckt på nätet, så länge man undviker att posta inlägg som t.ex. "nu har skivan läckt!", "nu finns det en retail ute!" och "jag håller på att ladda hem filmen just nu!".
Att posta länkar till andra olagligheter eller sidor som är äckliga eller irriterande av någon anledning är även det förbjudet. Samma gäller att uppmana andra att länka / tala om var man kan få tag i ovannämnda saker.

JÄVLA SOPA!