I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Vinnaren] Whoa remixtävling 2012

Vår Hiphop - Producenter & DJs

   
Redaktionen

2012-07-24 19:12

[Vinnaren] Whoa remixtävling 2012



Efter 4 ronder, grymma producenter, feta bidrag och tighta dueller är nu remixtävlingen avgjord. Den som välförtjänt vann, efter att ha hållit sjukt hög kvalité tävlingen igenom, är ingen mindre än Dusty Dress!

Han har levererat riktigt bra remixer och har setts som en potentiell vinnare redan från kvalet. Här hittar ni alla Dusty Dress bidrag i tävlingen.

Det är inte bara Dusty Dress som har visat upp sina skills i denna tävling. Jacob Kohler tog en hedrande 2:a plats och även han höll riktigt hög kvalité. Hela tävlingen var på en nivå som var högre än förväntad, och inte nog med det så var det inte en enda duell/match som slutade med W.O.

Ett stort tack till alla medverkande och feta bidrag!

Ladda ner de två bidragen från finalen här: Finalen



DustyDress tog hem:
-2 biljetter till valfritt Flaco-arrangemang
-Whoa-tee
-En bunt whoa-stickers


Domare: Mfs, 370HSSV, Mexxi


Motiveringar Finalen.


Mexxi

Jag trodde faktiskt lite mer om båda två i denna ronden, ni har verkligen gjort bra remixer tidigare i tävlingen, som har höjt resterande låtar, men tyvärr inte i denna. Men det kan vara för att orginalet faktiskt är oerhört fett!
Jacob, tycker pianot låter plastigt på någont vis, dock ett skönt beat. Du får fram acapellan bättre än Dusty får, men tycker faktiskt beatet inte är nå roligt alls, du har gjort bättre ifrån dig hela tävlingen.. Men som sagt, det är ett bra beat, men håller inte riktigt.

Dustydress, produktionsmässigt så är det jävligt bra, dock tycker jag att du faktiskt dränker acapellan med reverb och delay, du skulle ha mixat den torrare, passar inte in att ha en sådan effektstark acapella i en sån här produktion. Beatet är fan klockrent, jävligt bra, du har lyckats få en bra variation när du lägger halvtakts delarna, passar bra in på rappen, och samplingen är jävligt bra!

Vinnare: Dustydress!



Mfs

En tävling heter utan WOs och med bra flyt och hög lägstanivå. Tack till alla som deltagit och lyssnat!

I finalen har Jakob Köhler fått till en bra avslappnad känsla med pianot och ger en ny känsla som inte fanns i orginalet. Dusty har också valt att arbeta med klaviatur på sitt bidrag och lekat lite med tempot. Det fungerar sådär. Jakob har återigen ett lite tunt bidrag ljudmässigt men en bra känsla. Där är Dustydress större och har lyckats få ett bredare ljud och bättre riv i låten. Men jämn rond och bra arbetat av båda genom hela tävlingen där Dusty hållit en riktigt hög nivå rakt igenom och varit favorit sedan kvalet. Vinnare: Dustydress



370HSSV

Dusty får till en riktigt soft remix med långsamt men skönt gung. Skönt piano och nice organisk ljudbild. Tycker att acapellan passar riktigt bra. Jacob har en skön ackordföljd på sin remix. Här gör dock trummorna att låten blir lite plastig. Min röst landar på DustyDress, men bra jobbat av er båda!

Vinnare: DustyDress

Moderator - Som en lokalvårdare, fast i cyberrymden..
http://www.martypatches.com
http://www.danielmeyer.se