I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Har du en låt (och/eller beat) som behöver mixning? Gratis

Vår Hiphop - Producenter & DJs

   
Producent

2013-04-18 19:21

Har du en låt (och/eller beat) som behöver mixning? Gratis

Tja!

Jag är ute efter en (1) låt att mixa och "light-mastra" (men fokus ligger på själva mixen). I första hand letar jag efter en hel låt att trixa med, men kan utöver det ge mig på ett beat/instrumentallåt.

Har inga krav på inspelningsljudkvalla eller så, däremot behöver jag både röstspår och beat uppdelat (alla instrument/samplingar/röstkanaler på separata spår). Inga effekter på spåren förutom om du har typ chopped&screwed/autotune/specialgrejer som tillhör produktionen snarare än mixningen

Så om du har en låt redo så mixar jag den ASAP! Utan kostnad, det jag vill ha i utbyte är rätten att använda låten som före/efter-exempel på min hemsida. Själv får du såklart använda låten/beatet till precis vad du vill.

Här är två låtar jag mixat, men dom har jag också producerat och jag vill kunna visa upp grejer som jag inte rört vid innan mixstadiet och från någon jag inte har någon anknytning till.

hojta om det verkar intressant!

 https://soundcloud.com/jakkthemixer