I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Rawmusic Ent. Söker Arrangörer

Vår Hiphop - Samarbeten

   

2008-09-06 11:50

Rawmusic Ent. Söker Arrangörer

Rawmusic Entertainment öppnar nu upp dörrarna för nya partners, vi söker seriösa och engagerade arrangörer. I stallet har vi redan 3st arrangörer, 4st producenter, PR-Agenter, artister och listan är väldigt lång. Vi har även ett brett kontaktnät bland kända svenska artister.


Krav:
- Ålder är igentligen inget stort krav, sålänge det är en seriös cat som vet vad han/hon gör.
- Arrangerat minst ett event, alternativt äger/känner till plats och ägare.
- 50/50 utvinning utav den totala inkomsten. (Det förekommer väldigt olika förhandlingar från event till event med respektive ägare, men där har vi grunden)
- Körkort är ett pluss, dock inget måste.


Vi söker arrangörer över hela landet så tveka inte att höra av dig om du tror att detta passar dig. Självaste arrangemanget och förberedelsen delar vi på, alltså vi står för lika mycket och tar ut lika mycket. I detta fall så står Rawmusic Entertainment för hela arrangemanget med artister/dansare och dylikt (självklart får ni komma med önskemål och har ett visst inflytande) och du sköter marknadsföringen i den stad du arrangerar. Vi hjälper självfallet till med alla utgifter, tar dock ut det i vinst efteråt. Så desto billigare du kan marknadsföra det, desto mer pengar får du ut.


Låter det intressant? Skicka iväg ett PM till mig och berätta lite kort om dig själv och vad du har för arrangemangsidé så tar vi det därifrån. Ställ gärna frågor i tråden om något är oklart.


Mvh TMK, Rawmusic Entertainment.
"Today's music, tomorrow's entertainment"

RAWMUSIC.se - myspace.com/TMK6 - myspace.com/RAWMUSICLABEL