I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Regler för Whoa Community

Whoa Community - Allmänt om whoa

   
Admin

2010-02-14 17:04

Regler för Whoa Community

Följande regler är våra generella regler på Whoa och gäller för hela Whoa, dvs i våra forum, på presentationer, som presentationsbilder, i gästböcker och via meddelanden. Detta för att alla ska kunna trivas på Whoa. Man får ha i åtanke att åldersgruppen är ganska bred här så ta hänsyn till andra! I många av våra forum finns även forumspecifika regler, dessa finns som trådar högst upp i varje enskilt forum.

1 - Administratörernas ord är lag
Inget regelverk kommer någonsin att bli helt komplett och därför får administratörernas ord anses vara lag.

Om en moderator eller admin rensat bort inlägg som du postat, så låt bli att kommentera din åsikt på detta i den aktuella tråden, detta tar nämligen bort fokus från vad diskussionen är tänkt att handla om. Acceptera istället att ditt inlägg plockades bort för att det på något sätt bröt mot det gällande regelverket på communityn. Läser du igenom reglerna så hittar du med största sannolikhet orsaken till varför ditt inlägg togs bort. Skulle det dock vara så att du fortfarande inte förstår varför inlägget togs bort så kan du kontakta någon av oss admins eller posta en tråd med dina synpunkter i "allmänt om whoa".

Om ni fått en varning eller blivit bannade så finns det självklart ett skäl till det och ni får helt enkelt lita på att administratörerna gör en bra och rättvis bedömning. Givetvis kan tveksamma fall diskuteras och ifrågasättas, men de diskussionerna kommer troligtvis att föras internt och ni får acceptera vårt beslut i frågan.

2 - Sveriges lagar gäller även på Whoa
Det finns vissa saker som man inte får göra enligt Svensk lagstiftning och självklart gäller alla dessa lagar även på Whoa och på internet i allmänhet. Tänk alltid på att det du gör på nätet kan alltid så samma konsekvenser som det du gör i verkligheten.