I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

God jul och gott nytt år!

Whoa Community - Allmänt om whoa

   
Redaktionschef

2010-12-23 17:21

God jul och gott nytt år!

Året börjar lida mot sitt slut och julen är så nära att vi bokstavligt talat snart kan smaka på den... därför börjar det även vara tid för oss att skriva ett par rader om vad som varit och komma skall på Whoa.

2010 var året när vi - med pompa och ståt - firade tio år som community men också året där Whoa tvingades dras med downtime och strulande webbhotell. Idag ligger vi, efter många om och men, äntligen på ett - vad det verkar - stabilt webbhotell och sidan kommer med största sannolikhet att fortsätta flyta på bra även i framtiden. Detta innebär att vi kommer få loss betydligt mer tid till förbättringar av Whoa och det är just vad vi tänker göra, med fokus på er användare! Räkna med såväl nya funktioner som nya forum! I kombination med en allt mer växande svensk hiphopscen blickar vi nu framåt mot ett grymt 2011!

Inom kort kommer vår egen summering över året som gått och den 1:a januari publiceras som vanligt den efterlängtade listan över ”svenska hiphopsläpp 2011?. Till vänster på startsidan kan ni redan nu ta del av en ny veckans mp3 med jultema från inga mindre än Stockholmssyndromet. Behövs ännu mer stämningsfull musik i väntan på julklappsutdelningen kan du även ta del av ett annat gäng feta låtar på bloggen.

God jul och gott nytt år! /Webmasters, admins och mods

Vill ni ha jullåtar? Kolla in whoa-bloggen:

http://blog.whoa.nu/2010/12/23/god-jul-och-gott-nytt-ar-onskar-whoa-crew/

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!

2010-12-24 03:52
Väntar nyfiket på årskrönikan. \o/
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.