I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Kompabilitet med symbian och opera mobile

Whoa Community - Allmänt om whoa

   

2011-06-11 02:36

Kompabilitet med symbian och opera mobile

har(tyvärr) en samsung i8910 som jag kör opera mobile på. Jag gillar opera mobile eftersom det har ett skönar gränssnitt än standardprogrammet för min felefon... hur som helst fösökte jag för första gången posta ett inlägg på whoa genom denna setup tidigare ikväll, men det enda som hända när jag tryckte på "posta nytt inlägg" var att det stod "vänta" på knappen i några sekunder, sen hände inte ett skit. Jag var med andra ord fast med mitt prydligt skrivna inlägg ,men det fanns inget sätt att posta det, eftersom tekniken på något sätt vägrade att föra det vidare.


Det jag undrar är om fler mobilanvändare (med annan eller samma setup) stött på samma sak, samt ifall det finns något smidigt sätt för der fyrher att åtgärda detta problem.

Truthful words are not beautiful; beautiful words are not truthful. - Lao Tzu


2011-06-14 00:32
Jag har (normalt när den inte är stulen, suck...) en Nokia N97 med Symbian, jag använder iofs den inbyggda webbläsaren och inte Opera, men whoa funkar bra för mig. Posta inlägg, surfa runt på forumen, etc.
Married to the money, fuck the world, that's adultery

2011-06-14 19:16
Testar posta med den inbyggda webläsaren nu. Förmodligen är det opera mobile som krånglar ifall det här går vägen.
Truthful words are not beautiful; beautiful words are not truthful. - Lao Tzu