I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Ny kategori: Whoa rekommenderar

Whoa Community - Allmänt om whoa

   
Redaktionschef

2011-10-29 19:30

Ny kategori: Whoa rekommenderar

Från Whoa-bloggen:

Efter åtta år har vi valt att pensionera trotjänaren Veckans Mp3 och istället införa den nya kategorin Whoa rekommenderar. Ett naturligt steg som ger oss större frihet att uppmärksamma vad som helst på den svenska hiphopscenen. I takt med en allt mer omfattande och växande kultur, vill vi helt enkelt bredda vårt fokus för att ge en så rättvis bild av svensk hiphop som möjligt.

Whoa rekommenderar är vårt sätt att ge extra shine till det som sticker ut lite extra på svenska hiphopscenen just nu. Det kan exempelvis handla om en riktigt fet låt, video eller skiva från en artist, en mycket läsvärd artikel eller debatt hos en annan sida/tidning, eller varför inte ett kommande event som det helt enkelt bara måste tipsas ytterligare om. Sammanfattat: det bästa och/eller mest intressanta där ute.


Vill du synas under Whoa rekommenderar eller tipsa om någonting som platsar där? Var inte rädd att maila oss på [email protected]

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!
Admin

2012-03-05 14:26
Bästa! (Självprops)