I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Bli en del av Whoa-redaktionen!

Whoa Community - Allmänt om whoa

   
Admin

2013-04-20 12:47

Bli en del av Whoa-redaktionen!Hej!

Just nu söker vi nya skribenter till Whoa, främst en nyhetsskribent och en battleansvarig (även om man utöver sina ansvar är fri att göra i stort sett vad som helst).

Nu är det dags för oss på Whoa att söka nya medarbetare igen!

Vi på Whoa jobbar ideellt. Det finns inga pengar i den här sidan, de få annonser vi har täcker nätt och jämnt serverkostnader. Därför jobbar var och en efter egen förmåga, endast driven av en vilja att stötta den svenska hiphopscenen. Och såklart av möjligheten att få förhandslyssna på de flesta album som släpps, få pressackrediteringar till konserter/klubbar/festivaler, träffa artister och andra aktiva inom hiphopscenen och givetvis också för att få utveckla sitt skrivande och lägga redaktionsarbete till CV:t.

Eftersom vi jobbar ideellt är vi inte beroende av massa annonsörer kopplade till den svenska hiphopscenen. Det innebär att vi har alla möjligheter att göra riktig, granskande journalistik. Att vi kan säga exakt vad vi tycker om vilket album eller vilken spelning som helst. Precis som allt annat behöver och förtjänar hiphop att bevakas.


Läs gärna resten av blogginlägget, inklusive arbetsbeskrivningar och hur du ansöker.

Frågor kan vi ju med fördel ta i den här tråden!

Carl Only Bildt 4 Cuban Linx
http://matiasrankinen.wordpress.com
Missa inte världens bästa radioprogram Starka Personligheter.