I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Användaren är inte inloggad $herlock P44

Från Göteborg / Västra Götalands län / Sweden
Namn:
Jon
Sysselsättning:
-
Civilstånd:
-
Hemsida:
-
Medlem sedan:
Day One!
Senast inloggad:
2014-01-03 13:16
 
        

Senast skapade trådar

Senaste aktivitet i trådar

Tack för fisken! Här spenderade jag mängder av timmar i början av 2000-talet och fick mängder av nya vänner och minnen. Spelningarna på Fatmilk och från Hultsfred är något jag absolut inte vill glömma. Hiphop kommer alltid vara en stor del av min identitet, men då åt och andades jag hiphop 24/7.
Tack alla ni som gjorde detta möjligt! Tack för biljetten till Hultsfred och det den ledde till.
Citaten nedan visar den jag var 1999-2003.


Sometimes in life, there aint allways happy endings. Thats why we need to make sure we keep track of all perfect moments

Jag spelar hellre fickpingis med Carl von Linné än får en avsugning av Selma

Från streetzone

• Beatnuts
21:45 på Fredagen var det dags för det som många med mig hade väntat på: Beatnuts! Redan 10 minuter innan konserten märkte man att det här skulle bli nåt speciellt. Festivalkonserter brukar i de flesta fall inte vara riktigt så bra som man hoppas i förväg, men det här skulle visa sig vara ett undantag.
När Psycho Les och Juju ett par minuter efter utsatt tid exploderar de uppskattningsvis 3000 personerna i teaterladan. Redan innan första beatet kommer igång hoppar folk omkring, skriker, applåderar och jublar.
Konserten börjar trevande, men med publikens hjälp tar det inte lång tid innan både Juju och Psycho Les är i högform. Man imponeras av vilken oerhörd låtarsenal de sitter inne på. Vad de än väljer att spela så känns det som om det är världens fetaste partylåt just i det ögonblicket.
Det som är ännu mer imponerande än framträdandet är publiken. En totalt galen mobb som mellan låtarna börjar skrika "BEATNUTS! BEATNUTS! BEATNUTS!" innan någon på scen hinner få en syl i vädret. Folk klättrar på väggarna och på mixerbåsets inhängnad. Det måste vara fruktansvärt inspirerande att stå på scen under de förutsättningarna och det märks att de världsvana killarna på scen tycker att det här är något utöver de vanliga.
"Off the books", "No escapin this" och "Watch out now" får alla, från den svenska hiphopeliten till små popflickor med fjärilsvingar på ryggen, att hoppa och skrika som om det vore den sista låten de någonsin skulle höra.
Efteråt känns det som om ens musikuppfattning är rubbad i grunderna. Det kommer att ta ett tag att smälta den där kvällen i Hultsfred den 14:e Juni 2002...

Du föddes gråtande medan folk stod omkring Dig och log. Lev så Du kan dö leende medan folk står omkring Dig och gråter

Det tar några miljarder år att skapa en människa. Och det tar några sekunder att dö- från Maya skriven av Jostein Gaarder

Why do you think you take a hoe to a hotell?

Framgång är att få det man vill ha. Lycka är att vilja ha det man får