I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Användaren är inte inloggad Viärmalmö X11

Från Malmö / Skåne län / Sweden
Namn:
 
Sysselsättning:
-
Civilstånd:
-
Hemsida:
www.esf2008action.net/sv/gatu..
Medlem sedan:
2008-08-15
Senast inloggad:
2008-08-20 13:55
 
        
Användarnamn Sysselsättning Online
Amentiadaman Användaren är inte inloggad False Gå till användarens gästbok Gästbok
machno Användaren är inte inloggad False Gå till användarens gästbok Gästbok


Senast skapade trådar

Senaste aktivitet i trådar

VI TÄNKER TA TILLBAKS GATORNA!

Vi är trötta på att jobba för löjligt lite pengar och bara ha förslitningsskador att se fram emot. Vi är trötta på att kvinnor får lägre lön än män och vi är förbannat trötta över att de politiker som förväntats stå på vanligt folks sida för länge sedan blivit halvliberaler och förpassat de av oss som inte lyckats hitta ett arbete till Malmös eget vuxendagis: AUC.

Vart? Stadshuset, Malmö
När? 19/9 kl 20.00
Vill du ha mer info? Länk till http://www.esf2008action.net/sv/gatufest---

Bra saker att ta med sig till partyt:

Gatkritor, megafoner, konfetti, vänner, några termosar med kaffe, sprayburkar, en trave med brända filmer att dela ut, ett stort leende, dina föräldrar och barn, banderoller, pengar på mobilen, ett gott humör, ballonger, hembakat, något du tänkt på, flaggor, en vilja att förändra, picknick-korgen, texthäfte om du vill sjunga eller rappa, dövörat mot polisen, extra vattenflaskor, hemlagade piroger och sist men inte minst: dansskorna!

Ta plats i reclaimet!


Vi står för tid, plats, plan och färdkost. Allt annat förväntar vi oss att ni deltagare bjuder på. Är du med i någon förening som gärna vill utnyttja detta tillfälle att använda gatan som forum? Har du någon idé som du vill dela med dig av, eller vill du bidra på något annat sätt? Har du och dina kompisar ett eget ljudsystem som ni vill köra med? Gatan vet inga gränser! Ni behöver inte be oss om lov, men det vore bra om ni hör av er till oss i god tid så att vi kan koordinera alltihop.

Kontakt: [email protected]
------------------------------------------------------------------------
Bli vän med Reclaim ESF på Facebook: Länk till http://www.facebook.com/profile.php?id=1389256996&ref=ts