I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Regler för forumet Sport & Idrott

Hobby & Fritid - Sport & Idrott

   
Admin

2010-03-12 21:05

Regler för forumet Sport & Idrott

1 - Inga personangrepp
Toleransnivån i Sport & Idrott-forumet är något högre än på övriga whoa. Detta innebär att så länge det är sport & idrott-relaterat och inte är väldigt grovt så är det okej, det är däremot inte okej med hot, personangrepp och främlingsfientlighet. Att skriva ”din jävla apa” för att någon är Djurgårdare eller ”kloakråtta” för att någon är AIK:are är okej. Men det är inte okej att komma med rena personpåhopp, exempelvis: ”ditt smutsiga luder”, "jag ska döda dig" och så vidare.
Det ni skriver ska alltså vara klart sport & idrott-relaterat på något sätt, eller på annat sätt framgå att du faktiskt inte menar något illa om personen du skriver det till. Tänk på att trots att du inte känner att något är otrevligt utan bara en del av supporterkulturen så kanske inte alla förstår det. Det är meningen att alla ska känna sig välkomna på forumet, därför vill vi uppmana er att tänka på situationen och kontexten innan ni skriver något förolämpande.
Om ni är osäkra på om det ni ska skriva ligger på fel sida av gränsen rekommenderar vi er att inte skriva det.

2 - En match, en tråd
Det är nu tillåtet att skapa trådar om matcher, men kolla först igenom forumet så att det inte redan finns en tråd om matchen. Det är heller inte okej att "uppa" (att skriva inlägg enbart i syfte att få upp tråden i forumet).

Även de allmänna reglerna för Whoa gäller i det här forumet, dessa går att läsa här.