I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

31/1 Caribbean Explosion @ Stars n Bars Live: Danjah

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2009-01-23 09:27

31/1 Caribbean Explosion @ Stars n Bars Live: Danjah

Caribbean Explosion

Det är nu dags för årspremiären av Caribbean Explosion. Senast var det högtryck på Stars n Bars med socastjärnan Scrappy på scen som höjdpunkt. Denna gång riktar vi rampljuset på den alltmer populära reggaeartisten Danjah. Danjah är artisten som på snabb tid vunnit ny mark. Samarbeten med Lazee, Adam Tensta och Million Stylez bevisar att Danjah nu är med i toppen och fightas för sin sak.

Bakom dj-båset står som vanligt Caribbean Sound och kör det bästa av reggae/dancehall, soca, reggaeton och latin. Som vanligt får de dansgolvet att dansa i takt till musiken.

Dessutom kommer Soca Revolution Sound förbi och ger er de senaste socalåtarna inför världens största gatufest, Trinidad Carnival.

Lägg där till att det i priset ingår entré ner till klubben Oh my gawsh! på nedervåningen. Det är Intergalactic space hookers och Tasury från Bassline Express som kör ghetto tech, Booty bass och massa annan excentrisk musik. Även med VJ Darknessr.

Damer och Herrar, detta är ett perfekt upplägg för en fulländad kväll!


Caribbean Explosion
Live: Danjah
Djs: Caribbean Sound & Soca Revolution Sound

När:
Lördagen den 31 januari
Var: Stars n Bars
Entré: 100 kr(Klubben Oh my gawsh! På nedervåningen ingår i priset)
Ålder: 20 år

Camp Kwahsi till er tjänst