I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Regler för forumet Klubb & Konserter - Skåne

Klubb & Konserter - Skåne

   
Admin

2010-04-18 22:21

Regler för forumet Klubb & Konserter - Skåne

1 - Kolla om du är först
Titta alltid om de finns en annan tråd om samma spelning/jam (Sök i forumen funkar finfint). Skriv i så fall i den istället för att starta en ny.

2 - Ange plats och datum i rubriken
Plats och datum ska alltid anges i rubriker. Folk är först och främst intresserade av vad, när och vart, resten kan skrivas i inlägget.

Använd dig av formatet "Datum - Innehåll @ Plats (Stad)".
Exempel: "2/3 - Gangstarr @ Mejeriet (Lund)"

3 - Uppge alltid så mycket information du kan
En tråd som börjar med "Fett jam i Kusmark i helgen, kom dit", är på tok för lite information. Man vill alltid veta exakt vart det är (lokal), datum/tid, vad de kostar, åldersgräns och vilka som uppträder, eller vad som händer.

4 - Uppge alltid källa
Om du exempelvis fått infon från en websida, släng då alltid in länken till den. Du måste ange varifrån du fått informationen om ett visst arrangemang, annars är chansen stor att ditt inlägg tas bort.

5 - Ragga inte spelningar!
Klubb & Konsertforumen är till för att informera om färdiga spelningar/klubbar samt diskutera om sådana som varit. Är du artist eller representar en artist är inte Klubb & Konsertforumen till för att ragga spelningar. Trådar om "önskeartister" är inte heller okej. Om varje musikintreserad whoamedlem skulle skriva vilka artister de vill se, så skulle trådarna bli så många att man inte kunde hitta info om de färdiga spelningar/klubbar eller diskutera de spelningar/klubbar som ägt rum.

Även de allmänna reglerna för Whoa gäller i det här forumet, dessa går att läsa här.