I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Intervju: Amer Sarsour - Poeternas Poet

Svensk Hiphop - Allmänt

   
Redaktionen

2012-06-29 12:47

Intervju: Amer Sarsour - Poeternas Poet



Saxat från Whoa-bloggen: http://blog.whoa.nu/2012/06/29/amer-sarsour-poeternas-poet

Han kallar sig “Poeternas poet”. Det låter självsäkert, nästan kaxigt. Men Amer Sarsour är inte kaxig, han är bara självsäker. Det, kryddat med ödmjukhet.

Whoa.nu träffar Amer vid Uppsalas kulturhus, UKK. Det har precis varit en stor mangafestival i huset och på torget nedanför. Vi tar en kaffe och kollar på medan människorna springer runt och städar upp torget. En ukrainsk byggarbetare med dödslängtan klättrar på ett av takräckena vid det stora tält som håller på att monteras ned på torget. Av en slump råkar vi även sitta utanför en av UKK:s scener där Amer tidigare har uppträtt.

Det har gått två år sedan han stod på en scen för första gången. Och de här två åren har gått snabbt. Från fritidsgården, till Dramatens stora scen, till SR Metropol. Det har gått snabbt och det har gått uppåt. Men Amer känner att det fortfarande kan gå bättre.

“Jag tycker jag är duktig. Fast alla som håller på med hiphop tycker nog att de är duktiga. Jag strävar hela tiden efter att utvecklas.”

För många är...


Läs hela intervjun på Whoa-bloggen:http://blog.whoa.nu/2012/06/29/amer-sarsour-poeternas-poet